Jump to content
Andrei

Concursul National de Informatica Aplicata - OpenIT, Suceava

Recommended Posts

Colegiul National “Stefan cel Mare” Suceava în colaborare cu Iulius Mall Suceava, Directia Judeteana pentru Tineret Suceava si WorldIT.info va propune o forma inedita de concurs, o competitie în urma careia fiecare sa ramana cu amintiri frumoase, sa acumuleze noi si interesante experiente – OpenIT. Evenimentul va avea loc in perioada 11-13 octombrie 2010 la Suceava.

Spre deosebire de alte concursuri din IT-ul romanesc OpenIT vine cu o arhitectura diferita de concurs. In cadrul acestui concurs participanti au la dispozitie 12 ore sa elaboreze o aplicatie valida, pe care în ziua urmatoare o vor prezenta în fata juriului si a participantilor.

Lucrarea fiind elaborata în cadrul concursului, respectand baremele oferite de catre organizatorii concursului, sansele participantilor sunt egale, departajarea lor facandu-se dupa originalitatea si aptitudinile de a crea o lucrare functionala în timpul pus la dispozitie.

În urma participarii la acest festival informatic participantii nu vor pleca doar cu o diploma si un premiu, ci îsi vor largi orizonturile, ei fiind pusi fata în fata cu o provocare ce o vor întalni pe viitor într-o cariera în IT. Pe langa informatiile noi pe care le vor însusi în urma seminarilor tinute atat de specialisti în domeniu cat si de participantii ce au obtinut rezultate exceptionale, participantii vor avea ocazia de a cunoaste oameni cu aceleasi preocupari si pasiuni.

Astfel OpenIT este mai mult decat o simpla competitie, pe langa concursul propriu-zis echipa de organizatori pregateste pentru participanti o serie de activitati interesante precum “Lan Party”, “Cocktail Party” si multe alte surprize.

Mai multe detalii gasiti in pagina oficiala la OpenIT - Concursul National de Informatica Aplicata, @Suceava - 11 Octombrie 2010

Edited by Andrei
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...