Jump to content
daatdraqq

Scandal cu acuzatii de pedofilie la opensc.ws

Recommended Posts

Posted

:) urat.viata reala e plina de mizerie, profitorii, bogati, saraci, femei...pe internet aparent ai drepturi egale.fiecare un singur ip, fiecare din fata pc-ului.era un joc corect pana acum cativa ani.eu iti futeam serveru tu imi futeai serveru eu iti furam cc-u tu facea reclamatie eu poate fi prins ori nu.ideea e ca pe net nu au existat victime colaterale pe vremea cand copiii mai citeau cartile si nu spargeau rooturi in necunostinta de cauza pentru a fi tari.

pana acum multa lume a preferat internetul in defavoarea tv-ului pentru ca poti selecta informatia.acuzatiile alea de pedfilie dintre ei is ale lor, daca o fi existat si vreun script kiddie care o fi facut blowjob unui mod pt. vip aiurea.prea multe victime colaterale....si in viata si pe net.nu stiu care urmariti stirile si care ia pulsul vietii dar e aiurea...ideea e ca poti evita mizeriile din tara asta, romania asta doar daca ai "romania ta" poti evita astea pe net doar daca ai "rst-u sau forumu tau" .

///verdeeeee saptamana asta la scoala am vazut profi care zic:nu eu cumpar manuale ca ma incurc cu $$$ sau voi nu aduceti.

iarasi am vazut colegi care au facut comanda si iarasi am vazut colegi care au luat 5 manuale vechi (matematica, cea mai scumpa) si au revanduto.(adica eu).

victima poate fi oricine ideea e ca trebuie sa te prinzi cand devi victima pentru a deveni vanator. netul se pare ca poate da palma parinteasca a noului mileniul.bravo hackersblog sau cei ce scrieti pe rst ;)

uitati-va la revolver...

Posted

Hai mah lasa-ma ala care a scris IT's FULL OF HIMSELF!!!

Mare cacat ma bucur ca sa mai dat jos siteu inca o data..... MEH

Nu ca as avea eu ceva cu site-ul dar traficu de care vorbeste ala nu ar mai fi daca nu ar exista copii tampiti insetati dupa stealere

:|