Park Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Deci, cine va rezolva urmatoarea problema va primi un domeniu.com/.net/.org (la alegere)Va fi cu desene pentru a intelege mai bine, pentru ca si voi trebuie sa faceti un desen, deci sa va explic.Un batran are 4 fii, acesta are un pamant si doreste sa lase fiilor sai cate o bucata de pamant, egala si de aceiasi forma, pentru a nu se certa, insa nu stie cum sa faca asta, din intreaga bucata de pamant, vrea si el o bucata, iar ce ramane, trebuie sa le-o dea fiilor. (de urmarit desenul) Deci, dupa cum puteti vedea, pamantul si-a luat o bucata, cea din stanga sus, ceea ce a ramas, va trebui impartit in 4 bucati egale de aceeasi forma.Deci, sa va explic mai bine:Avem desenul:Bucata neagra, este deja luata de batran, cea rosie ramane celor 4 fii, acestia trebuie sa imparta bucata rosie in 4 bucati EGALE si de aceeasi FORMASucces! Quote
Mircea88 Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 fifty fifty suna un prieten ceva?Uploaded with ImageShack.us Quote
Park Posted September 27, 2010 Author Report Posted September 27, 2010 (edited) Nu sunt patru bucati egale. Deci, mai straduieste-te. Nu pot da niciun indiciu, ca ar duce direct la rezolvarea problemei, insa nu e grea daca stii sa faci prima bucata cu succes.Si inca ceva, nu vor fi de forma triunghiulara in niciun caz. Edited September 27, 2010 by Park Quote
Park Posted September 27, 2010 Author Report Posted September 27, 2010 Da Asctor, ai rezolvat problema, felicitari, trimite-mi PM cu domeniul ales si ti-l voi inregistra. Quote
Asctor Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Ok, mersi. Am sa cuget la un nume de domeniu si iti spun prin PM . Quote
Mircea88 Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 @Park nu am mai avut cand sa incerc.asta e..@Asctor congratulations Quote
FaNuTz Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 mai bagati si late chestii de astea de logica tot cu premii d-astea Quote
Park Posted September 27, 2010 Author Report Posted September 27, 2010 Cand va fi momentul vor mai fi, cand voi avea alte probleme pentru voi, voi posta, inca astept PM-ul tau Asctor cu numele domeniului ales pentru a ti-l inregistra. Quote