Jump to content

Park

Active Members
  • Posts

    326
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Park

  1. Internetul s-a dezvoltat atat de bine incat astia cred ca mai au si ei ceva de spus pe aceste meleaguri. Acum cei care se ocupa de site-uri stiu sa isi faca SEO unic fara prea mare ajutor din partea astora care debiteaza tampenii. Black SEO e la putere si daca e facut cu grija are efect mai bun decat white. Advertorialele nu prea au mare efect, oricate ai avea, vin deseori de pe pagini fara PR, chiar daca domeniul de baza are PR. Pe langa asta, in loc sa dai bani pe ele, mai degraba ti le faci singur prin diferite locuri.
  2. Tinkoaie si-a facut sosii ca sa duca militia in eroare.
  3. Salut, Copenhaga este una dintre cele mai scumpe capitale si nu se merita. Daca nu ai o bursa sau nu ai un loc de munca sa te intretii, e foarte greu. Toate sunt scumpe acolo si chiria este exagerat de mare. Locuri de munca sunt multe pe acolo, dar ca roman mereu esti privit aiurea. Plus ca, trebuie sa cunosti binisor limba lor, sau cel putin engleza.
  4. Poti sa ceri peste 500E, insa acum sa fie si like-uri reale.
  5. Salut mah_one, in primul rand vreau sa iti dau un sfat. Daca doresti sa primesti ceva de la administratorii site-urilor respective trebuie sa ai un comportament casual. Totodata trebuie sa folosesti un limbaj coerent, la persoana a III-a cel mai des, si desigur, corect gramatical. In al II-lea rand, nu trebuie sa le spui ca meriti un premiu din partea lor, daca doresti sa ai un castig oarecare din ceea ce ai facut, trebuie sa le propui o colaborare, sau sa ii ajuti sa isi rezolve vulnerabilitate, desigur, trebuie sa ai un comportament pertinent si sa nu ii ameninti niciodata, pentru ca nu vei avea niciodata de castigat. Eu momentan lucrez in parteneriat cu o firma care avea site-ul vulnerabil acum cateva luni. La inceput m-am ciondanit cu tipul, dar am ajuns sa o dam la pace si sa colaboram daca tot suntem pe aceeasi lungime de unda.
  6. Pleaca in pula mea de 1337 ca esti prea troll.
  7. BCR: Dureaza 2-3 zile lucratoare. Ziua in care s-a cerut plata nu se pune. Daca azi am facut withdraw, luni e prima zi lucratoare, si abia miercuri ii primesti. Raiffaisen: Dureaza 3-4 zile pentru ca se lucreaza mai greu la ei. Spre deosebire de BCR, la Raiffaisen si ziua de sambata e lucratoare. Carpatica: Dureaza cel mai mult, fiind o banca care nu colaboreaza prea bine cu statele din UE. Poate dura si o saptamana. BRD: Asemanator cu BCR, insa te vor suna dupa ce ai cerut plata, poti sa fii chemat si la sediu sa dai o semnatura daca suma depaseste 500E. Bankpost / CEC sunt cele mai greoaie in tranzactiile de pe internet intre paypal/transfer Card to card, pentru ca au o politica aparte.
  8. Tu trebuie sa faci ce zice clientul. Daca el iti spune sa iti bagi o cana in cur, trebuie sa te conformezi. Asa ca video-ul este irelevant.
  9. Park

    Hi

    Salut. Si, pe cine ai venit sa cauti razboinic al luminii?
  10. Bai pula mea, daca nu va convine ce vinde omu sau ce precizeaza nu va mai bagati in seama cu japca. Va intereseaza ce face si vreti sa cumparati ceva de la el, o faceti, nu, vedeti-va de treaba.
  11. S-a scris despre asta la stiri Securitate, si pe langa asta trebuia sa pui sursa catre zoso. Plus ca, pe noi nu ne intereseaza datele generale, ci prin ce vulnerabilitate s-a efectuat.
  12. E clar ca ceea ce a zis benny mai sus e adevarat. Romanii sunt in topul infractorilor prin Europa. Nu prea au libera mana moldovenii de peste prut ca ei ar fi cu mult peste noi in materie de hotii. Problema e ca din cauza unora au de suferit mai toti romanii. Daca pleci in orice tara din Europa si spui ca esti roman, cam fuge lumea de tine, dar nu ca esti o persoana fioroasa si ai arme precum mexicanii, ci pentru ca are impresia ca dexteritatea in a fura e o calitate a poporului roman.
  13. Ce protejare frate? Cand bancile au trecut de la sistemul RFID la EMV le-a dat peste nas un hacker din america spunandu-le ca e mult mai vulnerabil standardul EMV. Una e bine stiuta. Tipii care au actionat au cunostinte vaste de fizica si informatica de au avut puterea de a receptiona datele si le-au mai si decriptat. Tind sa cred ca e o intreaga retea care a actionat rapid si profesionist. Mai ales acum cand vin sarbatorile.
  14. Cica OMV sustine ca au doar carduri pe banda magnetica nu pe cip. S-ar parea ca cei de la CEC au probleme. Au blocat peste 17.000 carduri. Craiova e orasul vizat.
  15. Pai diferenta intre Finlanda si Romania ar fi ca cei care conduc Finlanda au facut o scoala asemanatoare si au bun-simt si spirit de lucru, in timp ce, cei de la puterea Romaniei au facut o scoala mult mai slaba decat ce facem noi acum.
  16. Bai sa stiti ca chiar avem pizza in moldova. Bine ca pe post de cascaval folosim branza pulii.
  17. Interesant este ca rougle astia folosesc cautarea generata din adsense: Rougle partner-pub-number pula mea. Deci daca au vizitatori, fac si bani cacalau.
  18. Aveti mintea cat o nuca. Numele Ciobanu este intalnit destul de des in Romania. Niciun nume de familie nu este spectaculos de frumos. Iar demonstrati ca sunteti mari programatori si aveti o inteligenta superioara tipului. Ciobanu Andrei, cand o sa vin in Vaslui la meci, o sa ne intalnim sa iti explic cum sa nu ajungi ca ceilalti cretini ai forumui.
  19. Cacat, revelionul e de rahat, nu merita sa faci nimic. Trece repede si nici timp sa te imbeti nu ai. Nu ai timp nici macar sa scoti sabia din casa sa te omori cu aborigenii de la un dop de sampanie.
  20. Exista un program care iti genereaza in jur de 2000 de astfel de linkuri. Nu prea au efect mare, doar la indexare cand e site-ul nou. Bine, au efect negativ daca abuzezi de prea multe pe zi.
  21. Bai sa-mi bag pula. Site-ul asta e facut doar ca sa fie si sa mai aduca aminte elevilor "silitori" de la Procopiu despre evenimentele scolare si extrascolare. Nu stiu de ce va frecati pulile unii altora cu SQL injection si ii prezentati unui pusti de clasa a 9-a cum sa obtina acces la site. Maine stiu toti elevii ca Cyoby a spart site-ul liceului si e mare hacker.
  22. Pana maine e pe pagina 3-4. Are un crawler aiurea Google, nu are curaj sa lase ordinea de baza.
  23. Cititi Programarea Neuro-Lingvistica (NLP). E cam acelasi lucru cu mici detalii in plus.
  24. Park

    Dinamo-steaua 1-3

    Iesiti in pastele mamii voastre cu steaua voastra de tot cacatul. Tiki-taka barcelona templul fotbalului romanesc reuseste sa faca un meci bun odata la 1000 de ani. Prima oara in 86, si acum, cu dinamo. E destul de penibil sa te certi cu stelisti care habar nu au fotbal. Tin si ei din inertie cu steaua. Nu au habar de jucatori, de tactici, de joc. Daca faci o statistica, cei mai prosti suporteri sunt cei ai stelei. Nu tin nici cu dinamo, nici cu steaua, nici cu rapid, tin cu echipa care aduce mandrie romaniei in Cupa Uefa. Si singura echipa care se va califica mai departe!!!
×
×
  • Create New...