Jump to content

blackdevi

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Bp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

blackdevi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am emailuri din majoritatea tarilor pentru mai multe detalii contacteaza-ma

  2. Salut! Ma intereseaza daca ai emailuri din Sk, CZ, DE, At. Blackdevi
  3. Austria ai? Daca da, te rog da-mi PM.
  4. Hey, 200-300 EUR/ app, dai designul in format psd, si cam 2 zile (include is serverul, si https). Daca esti interesat, trimite planul, designul, si gata, atat. BD
  5. Benny Loppa, ai dreptate, atunci zic altfel: noi am facut primadata in Ungaria, si dupa si in Romania. Dar idea de baza (intrebari, raspunsuri, diploma despre rezultat pe wall) a apartinut mie.
  6. Eu pot sa te ajut, costa cam 200 EUR, si include si serverul, si certicatul ssl... Da-mi un PM, si sper ca stii engleza, pentru ca colegul meu este ungur din Ungaria, deci nu prea vorbeste romaneste, dar noi suntem inventatorii aplicatiilor acesta.
  7. Salut tutoror, si mersi pentru raspunsuri! Bubu: nu este furat, este construit catre mine (fara spam). Park: ce inseamna like-uri reale? Sa fie oameni reali, adica nu conturi fictiva? Daca asta intelegi, atunci da, sunt like-uri reale.
  8. Salut, am a pagina FB cu 120.000 de membri (pe limba romana), nisa turism. Intrebare: cam cat valoreaza, cu cat as putea sa vand?
  9. Salut! Am adrese de email din toate Europa (in total 9.5 mil de adrese, sortate dupa tari: Italia, Germania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Belgia, Franta, Finlanda, Rusia, Ucraina, Dania, Portugalia, Olanda, Norvegia, Polonia, Crotia, etc. Sunt adrese noi, pescuite catre mine, curatate, controlate, deci marfa buna. De la unele tari (Germania, Italia) am peste 1 mil de adrese, cele mai putin am Din Croatia, sunt un jur de o suta de mii adrese. Cine este interesat, sa-mi dea PM cu oferta.
  10. Salut fratiilor, pot sa dau: 1.5 mio adrese de email din Ungaria, extrase manual, persoane juridice (separat cele nepersonale, si personale), si persoane fizice (sortate dupa sex), 100.000 adrese de email, persoane juridice, din Germania, extrase in 2011 100.000 adrese de email din Slovacia, din Cehia, din Polonia, persoane juridice, extrase din 2011 Adresele sunt in format Excell, langa fiecare adresa gasiti si adresa URL (extras cu Advanced Email Extractor). am nevoie: adrese de email din Romania, sau ajutor pentru massmailing. Putem sa facem schimb, astept PM. BD
×
×
  • Create New...