Jump to content

keenzo

Active Members
 • Posts

  424
 • Joined

 • Last visited

Reputation

13 Good

About keenzo

 • Rank
  Banned
  Newbie

Converted

 • Location
  Searching : ----99% error 679 (hidden subject)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. keenzo

  error

  are careva vnc scaneru' ? il deschid si la fel se inchide in secunda 2 /windows7 x64
 2. asta e scrisoare nigeriana (scam letter)e veche si e destul de folosita ! mai este cu loto,de dragoste,si cea in care spune ca este mostenitorul unei averi mari,si sa il lasi sa iti transfere banii in contul tau! Bullshits !
 3. pentru ca din generatia asta mai fac parte multi,chit ca nu is mediatizati ...nu au bacul luat iar tot ce conteaza pentru ei, e imaginea de alex velea prin mamaia !
 4. Tinerii de bani gata ai Romaniei, spectacol cu masini pe litoral: BAC-ul nu e important, ce sa facem cu el?! - www.stirileprotv.ro Unde s-a ajuns deja ...e prea de tot !
 5. Buna ! Am vazut un film acum 2 ani parca , filmul incepea cu unu ce era hot de buzunare la metrou,tipul era imbracat elegant si se ocupa cu furturi de buzunare , lucra ptr un dealer din oras apoi se indragosteste de o tipa care i-a fost victima la un furt... Multumesc!
 6. ca tot veni vorba de muzica stie careva cum se numeste piesa originala de la mintul 2:02 ? cand se aude rimtul ala balcanic sau de trompeta ce o fi,am auzit-o la mare piesa,si nu stiu cum sa dau de ea !!! http://www.youtube.com/watch?v=oUIg9uhh8Hs
 7. de cine vorbesc eu are o pagina cu ZetoGSM pe facebook , omu are tot ce vrei in materie de telefoane noi si sh ! plus ca la cele noi,ofera si garantie
 8. Daca te referi la baiatul din Oradea , probabil ca ai gasit pe facebook !! Nu e nici un scam, baiatul nici nu lucreaza la Apple,e problema lui de unde are telefoanele,ideea e ca ii om serios,aici in Oradea e cunoscut, foarte multi au cumparat de la el,poti sa suni sa mergi sa te intalnesti cu el si vezi! Majoritatea is noi,la cutie sigilate neverlocked!!! are un nr de telefon pe pagina de facebook!!
 9. keenzo

  Nedumerire

  ieri aproape oricine incerca sa ma sune,intra Orange'u,ca si cand nu as avea semnal sau mi-ar fi telefonul inchis !
 10. keenzo

  Nedumerire

  Vorbeam la telefon cu cineva si brusc dupa 6 min conversatia se opreste nu il mai aud nu ma mai aude,dar in schimb convorbirea merge,arata minutele convorbirii cum se deruleaza ! Interesant este ca tot cu aceasi persoana si ieri la fel am patit dupa 3 min de vorbit s-a oprit brusc idem azi ! Ceva ideii?? Sorry for Off-topic !
 11. chiar asa,cu ce scanezi dupa ip cu portu 3389 deschis?? eu folosesc KportScan3,si brute ii dau cu DUbrute.
×
×
 • Create New...