Jump to content

keenzo

Active Members
  • Posts

    424
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by keenzo

  1. keenzo

    error

    are careva vnc scaneru' ? il deschid si la fel se inchide in secunda 2 /windows7 x64
  2. asta e scrisoare nigeriana (scam letter)e veche si e destul de folosita ! mai este cu loto,de dragoste,si cea in care spune ca este mostenitorul unei averi mari,si sa il lasi sa iti transfere banii in contul tau! Bullshits !
  3. pentru ca din generatia asta mai fac parte multi,chit ca nu is mediatizati ...nu au bacul luat iar tot ce conteaza pentru ei, e imaginea de alex velea prin mamaia !
  4. Tinerii de bani gata ai Romaniei, spectacol cu masini pe litoral: BAC-ul nu e important, ce sa facem cu el?! - www.stirileprotv.ro Unde s-a ajuns deja ...e prea de tot !
  5. Buna ! Am vazut un film acum 2 ani parca , filmul incepea cu unu ce era hot de buzunare la metrou,tipul era imbracat elegant si se ocupa cu furturi de buzunare , lucra ptr un dealer din oras apoi se indragosteste de o tipa care i-a fost victima la un furt... Multumesc!
  6. ca tot veni vorba de muzica stie careva cum se numeste piesa originala de la mintul 2:02 ? cand se aude rimtul ala balcanic sau de trompeta ce o fi,am auzit-o la mare piesa,si nu stiu cum sa dau de ea !!! http://www.youtube.com/watch?v=oUIg9uhh8Hs
  7. de cine vorbesc eu are o pagina cu ZetoGSM pe facebook , omu are tot ce vrei in materie de telefoane noi si sh ! plus ca la cele noi,ofera si garantie
  8. Daca te referi la baiatul din Oradea , probabil ca ai gasit pe facebook !! Nu e nici un scam, baiatul nici nu lucreaza la Apple,e problema lui de unde are telefoanele,ideea e ca ii om serios,aici in Oradea e cunoscut, foarte multi au cumparat de la el,poti sa suni sa mergi sa te intalnesti cu el si vezi! Majoritatea is noi,la cutie sigilate neverlocked!!! are un nr de telefon pe pagina de facebook!!
  9. keenzo

    Nedumerire

    ieri aproape oricine incerca sa ma sune,intra Orange'u,ca si cand nu as avea semnal sau mi-ar fi telefonul inchis !
  10. keenzo

    Nedumerire

    Vorbeam la telefon cu cineva si brusc dupa 6 min conversatia se opreste nu il mai aud nu ma mai aude,dar in schimb convorbirea merge,arata minutele convorbirii cum se deruleaza ! Interesant este ca tot cu aceasi persoana si ieri la fel am patit dupa 3 min de vorbit s-a oprit brusc idem azi ! Ceva ideii?? Sorry for Off-topic !
  11. chiar asa,cu ce scanezi dupa ip cu portu 3389 deschis?? eu folosesc KportScan3,si brute ii dau cu DUbrute.
  12. la fel pateam si eu cu winamp,mereu dadea eroare,cu force close sau report,mai nou vad ca da si la y!messenger
  13. hscan nu e asa bun,eu alt prg ptr windows nu stiu de scanat smtp,daca vrei sa prinzi cu hscan dai acolo dupa pop3 se zice ca si alea le poti folosi unele ca si smtp! dai sa vezi ce iti prinde dupa aia incearca cu programul ala de care ti-am zis AMS!! si mai departe te descurci
  14. le poti verifica cu un smtp checker,cu advanced mass sender AMS bagi smtp-urile care is valide,incarci o lista cu emailuri scrii textu ptr spam sau ce vrei tu sa faci,si Send! ce scaner ai tu de windows sau linux?
  15. totusi am aratat ca am avut valoare atunci, like +
  16. keenzo

    facebook

    deci nu se mai poate!!! asta este! thanks! puteti da close!
  17. keenzo

    facebook

    yes boss,am vazut asta dar degeaba tot ca pagina imi functioneaza
  18. keenzo

    facebook

    stie careva cum pot reveni la profil inapoi,daca mi-am transformat profilul in pagina? nu reusesc sa revin de la pagina inapoi la profil..
  19. cine pune botu la asa ceva,isi merita soarta
  20. man ideea nu e rea deloc,sa stii,e chiar o treaba buna,avand in vedere,ca nu faci skimming,carding etc! e si asta o frauda,dar e mai ok
×
×
  • Create New...