dark87 Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Shobby e penal, la propriu. Baut la volan, a curmat doua vieti - Stirileprotv.roShobby Suntem cu tine Capu sus !!
dark87 Posted October 6, 2010 Author Report Posted October 6, 2010 Ok , scz atunci rog un admin sa il mute pe trash daca s-a mai postat .
skipper Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Dar de ce oare nu foloseste nimeni butonul search?E asa de mic si neimportant?cred ca sunt deja cateva topicuri pe tema asta cu aproximativ acelasi continut.Stim cu toti ce s-a intamplat.
dark87 Posted October 6, 2010 Author Report Posted October 6, 2010 skipper am uitat sa dau search ms ca mi-ai spus nu stiam de search daca nu imi ziceai tu
skipper Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Rog insistent un admin sa inchida topicu,iar tu dark,nu cred ca ai vrea sa stii ce cred eu despre neamul tau de la maimuta incoace.Salut!numai bine
dark87 Posted October 6, 2010 Author Report Posted October 6, 2010 Skipper numa ti-am zis nu ti-am dat in cap si tu cosminn mare si tare mai taci din gura ca prea mult vorbesti fara rost .
FakeCN Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Skipper numa ti-am zis nu ti-am dat in cap si tu cosminn mare si tare mai taci din gura ca prea mult vorbesti fara rost .Eu te sustin.. un forum plin cu mistocari, nu poti purta cu ei o converstatie cerebrala..
greerasu_tony Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 ma dar voi mereu tre sa va certati?
Fitty Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Atata timp cat Cosminel nu-si tine parerile alea de taran pentru el certurile nu vor inceta.
dark87 Posted October 6, 2010 Author Report Posted October 6, 2010 Cosminel veziti tu de designul tau si lasa-ne in pace pe noi ca nu stii un bob de hack nu ai ce cauta aici ti-ai deschis si tu stealer din cate am inteles si acuma esti smecher ha?)))
zippy Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Doamne fereste!YouTube - Puya Cu Codul Penal-Drogul Meu(Live)
Guest Praetorian Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Cosminel veziti tu de designul tau si lasa-ne in pace pe noi ca nu stii un bob de hack nu ai ce cauta aici ti-ai deschis si tu stealer din cate am inteles si acuma esti smecher ha?)))Daca tu vorbesti asa, banuiesc ca tu stii multe "boabe de hack", nu? Inainte sa vorbiti si sa caracterizati pe alti (nu ma refer la ex actual), mai intai invatati voi cate ceva.