paxnWo Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 caut oameni care vor sa se ocupe de vipul rowarez. e gol iar vipul nu e de vanzare. aveti privat, sheruiti unii cu alti pe rowarez. vip se primeste doar daca ai ce sa oferi. cei cu vip au drept de moderare in vip area. imi rezerv dreptul sa resping pe cineva anume chiar daca are material. nu accept favoritisme, nu se primeste vip pe ochi frumosi. sa fie un loc unde toata lumea sa fie multumita. ma contactati prin pm, iar intrebarile le postati aici. Quote
andrei.samp Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 eu , o sa adaug conturi de filelist o gramda etc ,.RDP , etc tot ce prinddar nu le da acces la toti ca dupaia nu se merita .. ca le bag aiurea .. pm me daca vrei am si cont parca Quote
plm Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 loguri de istealer la greu, liste de mailuri fresh Quote
daatdraqq Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Warez se refer? la distribuirea se soft /diferite materiale în general prin înc?lcarea legii dreptului de autor.Ce plm sa faca cu conturile voastre ma ? Quote