Krisler12™ Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 Salut ! De ce sa nu avem si noi o rubrica speciala ptr. chalenge-uri unde fiecare sa puna ba un crackMe, ba un hackMeWebsite si tot asa ?Despre topicurile cu SQLi si importanta lor: Ma gandesc ca ar fi mult mai bine asa decat sa facem fiecare topicuri cu SQLi pe care oricine le poate gasi pe google folosind cateva dork-uri. Sunt bune si astea nu zic, dar daca tu stii sa faci SQLi, noi stim de asemenea, multi stiu SQLi care este rostul acestor topicuri de genu' "[sqli] siteulLu'Peste.ro. " Au o oarecare importanta anumite situri care se stiu ca sunt mai securizate si trebuie sa iti pui mintea la treaba ptr. asta, dar asa ce importanta are un site gasit pe google caruia ii mai pui si tu o virgula in url sau fie ca ii faci sqli complet. Una e sa zici dinainte "ba eu de maine ma pun sa vad cum pot sa sparg situl cutare" si alta e sa pui un site aleatoriu gasit de tine ca si cum nush ce mare munca ai fi facut. Una e sa il ai ca tinta si una e sa iti pice de buna voie fara ca tu sa vrei asta. Ma gandesc ca nu ai nici tu nici o satisfatie ca postezi un sqli la un astfel de site (poate doar daca te simit bine cand iti zic unii, care vor sa faca un anumit numar de posturi, ceva de genu' "uauu ! Tare ! Tine-o tot asa !" etc.) si nici cei care citesc astfel de topicuri ptr ca nu e nici tutorial si nici altceva.Ce ar aduce in plus o astfel de rubrica ? Ce sa zic,... mai interactionam si noi intr-un alt mod decat cel de a ne injura pe forum si a ne fura parolele unu la altu'. Plus de asta ai si tu o satisfactie daca castigi un astfel de Chalenge , chiar daca nu iti da nimeni nici un premiu macar te simti si tu bine ca ai castigat o provocare la care a trebuit sa iti pui capul la contributie si nu ti-a picat intamplator mura in gura. Un alt avantaj este ca astfel de chalenguri (si ma refer la situri facute special ptr. a fi hackuite) este ca sunt risk free, cu alte cuvinte dormi linistit ca nu vor veni mascatii dupa tine niciodata. Alt avantaj,...sa ma gandesc... ptr. amuzament si petrecerea timpului liber, reclama la forum, mai invatam si ceva din ele... cred ca e de ajuns.Cum ar trebui sa fie astfel de chalenge-uri ? Ideea mi-a venit de la forumul intern0t. Acolo deja s-au facut doua competitii de astea.In ce consta mai exact: cineva care se pricepe sa seteze anumite vulnerabilitati intr-un site (nu numai sa ii faca sqli sau sa-i puna virgula in url sa vada daca e vulnerabil) pun anunt cu o saptamana -doua inainte ceva de genu:Pe data de se incepe competitia de hacking.Linkul apare exact la data respectiva.Si tot atunci se va scrie: competitia va tine de la data de pana la data de.Apoi, dupa ce a expirat timpul, se afiseaza castigatorii care au reusit sa sparga situl respectiv in perioada stabilita.[Daca nu ma credeti puteti intra pe acel forum si veti vedea ca exact asa s-au si facut.]Tot dupa finalizarea acelei perioade autorul va posta un tutorial video despre cum trebuia hackuit situl.Ca si caractere: siturile respective nu sunt de genul celor hackme sau mai stiu eu cum in care trebuie sa gasesti parola comentata in codul sursa al paginii ci imita situatii din viata reala. Imita vulnerabilitati reale.Ca sa va dati seama despre ce vorbesc va dau si niste linkuri:HaXx.Me #01 - InterN0T DocumentationHaXx.Me #02 - InterN0T DocumentationCam asa as vrea sa se faca si pe rst. (daca aveti chef, daca nu asta e, o sa va saturati de topicuri de doua parale pe care chiar si cei care le fac au scarba de a le citi.) [No offense ! ]Ce parere aveti ? Sunteti de acord cu asa ceva sau nu ?Vreti sa avem o viata mai interesanta, mai intereactiva pe rst sau vreti sa muriti de plictiseala ? ><PS: As zice sa ne axem mai mult pe hackMeWebsite decat pe cea de crackMe ptr. ca putem gasi destule crackMe si pe situl cu acelasi nume. Nu are rost sa-i copiem.
paxnWo Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 (edited) ma pis pe tine si pe tot ce ai scris tu acolo. tu nu contezi, tu te chinui sa'ti vina idei cretine si sa te exprimi. tu n'o sa ai niciodata idei utile puse in practica. tu irosesti si banda ispului tau si pe cea a powerhostului. esti degeaba. incearca sa te schimbi. poti incepe prin a sterge topicul si prin a'ti lua o viata. vezi ca pentru tine e super oferta. o duzina de seringi la farmacie si 6 bile la colt de strada. o sa'ncepi o viata noua. sper sa ai parte de mult noroc in ea.ps. e deja sectiune pe forum idiotule. ai si 'hackme' si 'crackme' Edited October 11, 2010 by paxnWo
begood Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 @paxnWo, dude, are 12 ani Competitie [challenges] - RST
Krisler12™ Posted October 11, 2010 Author Report Posted October 11, 2010 (edited) ma pis pe tine si pe tot ce ai scris tu acolo. tu nu contezi, tu te chinui sa'ti vina idei cretine si sa te exprimi. tu n'o sa ai niciodata idei utile puse in practica. tu irosesti si banda ispului tau si pe cea a powerhostului. esti degeaba. incearca sa te schimbi. poti incepe prin a sterge topicul si prin a'ti lua o viata. vezi ca pentru tine e super oferta. o duzina de seringi la farmacie si 6 bile la colt de strada. o sa'ncepi o viata noua. sper sa ai parte de mult noroc in ea.ps. e deja sectiune pe forum idiotule. ai si 'hackme' si 'crackme'Daca tu cu mintea ta de reptila nu esti in stare sa citesti ce e acolo poate altii pot face asta.Ma chinui sa ma exprim ? Dar eu macar ma exprim cum trebuie in comparatie cu tine. Stai sa vezi ca o sa se inchida si topicul asta ca multe altele la care te bagi tu. De ce ? Ptr. ca te exprimi fara sa te chinui, de asta !ma pis pe tine si pe tot ce ai scris tu acoloSa te fut in nas ! @begood: ok, scuze, nu am vazut ca este. Dar totusi, daca este, de ce nu se omoara nimeni sa faca nimic ?PS: Sa-l tina careva pe asta in lesa ca poate ma musca ! LE: Oricum mai bine inchideti topicul,... era doar o idee. Daca vreti ceva de calitate si sa invatati ceva, mergeti pe intren0t ca aici vedeti ca lumea e prea ocupata. Edited October 11, 2010 by Krisler12™
begood Posted October 11, 2010 Report Posted October 11, 2010 lene .fa tu daca tot ai timp liber.la mine tinde la zero.