Jump to content
Icarius

[discutie] Windows Vista + Direct X 10

Recommended Posts

Am citit din intamplare pe un forum ceva despre noul windows si noul dx...

Se pare ca DX 10 va merge numa pe Windows Vista care vor fi lansate anul viitor. Un zvon spunea ca jocurile care vor folosi capacitatile noilor biblioteci nu vor merge decat pe placi video noi :) adica dc de curand vati cumparat o palca video de 20 de milioane aceasta nu ar fi conpatibila cu viitoare tehnologie...

Motiv: Microsoft vrea sa stopeze toate aceste aparitii gen: joc nou / placa noua... ciudata metoda au gasit... :o

Link to comment
Share on other sites

eu unul spun ca au sa aiba problema. in primul rand, se stie foarte bine, ca majoritatea PC-urilor sunt folosite pt. jocuri, aici ma refer la PC'urile din lume, care sunt mult mai multi gameri decat programator samd. prima la mana, gamerii nu ar trece la vista, daca acest lucru este adevarat, chiar daca ar ramane, sa spunem peste 3-4 ani pe o platforma invechita (XP). in alta ordine de idei, cei de la microsoft vor ave probleme cu producatorii de harware si de jocuri. deja se stie ce a patit microsoft cu EU, si...cred ca si-o vor lua din nou.

personal, mi se falfaie de viitoarea tehnologie, oricum vor trebui cel putin 2 ani pana sa spunem ca vista va fi stabil , macar 90%. se stie asta din tot ce a lansat microsoft pana acum ;)

oricum, nu vor putea opri aceasta chestie, e ca si cum ai opri o industrie, desi, nue e bine spus oprit, corect e ca si cum ai stopa din dezvoltare, deoarece atat producatorii de jocuri cat si producatorii de hardware.

Link to comment
Share on other sites

Sigur nu o sa se intample sa nu iti mai mearga placa video pe Vista, deoarece cei care o sa cumpere vista o sa-si puna intrebarea : de ce sa dau banii pe vista si sa fiu obligat sa-mi schimb placa video(pe care saracu om,vorba lui darkking, abia si-a cumparat-o si a dat si o gramada de bani pe ea :D) cand pot sa raman la XP cu sau fara DirectX 10.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...