BiTzu Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Salut , am si eu o problema , mi-am cumparat un Nokia E63 si in 20 de minute mi se blocheaza tastatura cu cod de siguranta. Cand dau sa dezactivez optiunea zice ca " Telefonu nu se poate Debloca" .... Stiu codu de siguranta stiu tot , dar nu pot sa dezactivez optiunea. Care poti sa ma ajuti ? Quote
BiTzu Posted October 27, 2010 Author Report Posted October 27, 2010 Intra la Setari>Telefon>Blocare Taste>DezactivareNu am asa ceva acolo, intru la Setari>Telefon> si am decat "Setari Apeluri" Setari Retea " si inca una.Intru la Setari>Siguranta>Telefon>Autoblocare taste si cand dau Dezactivare nu ma lasa , zice ca Telefonu nu se poate debloca Quote
Guest User Name Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 e tipla sau e facatura?spune-ne asta...incearca codul acela de ore vorbite.. Quote
immun3 Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 dai sa revina la setarile din fabrica Quote
LLegoLLaS Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 ciudat....eu am e63 si nu are cod de deblocare a tastelor...poate doar Phone Lock.Pt asta intri la menu>tools>settings>general>security>Phone and sim card>Phone autolock period si setezi none ( o sa-ti ceara codu).Pt mai multe detalii despre e63 da-mi pm Quote
BiTzu Posted October 27, 2010 Author Report Posted October 27, 2010 Am rezolvat , era dat din Meniu>Instrumente> Codificare Memorie telefon , era data ON , si de aceea..Oricum multumesc pentru raspunsuri.@ Da este original telefonul LE: Un BlackList bun aveti ? lasati link Quote
t1byy Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 ce aplicatii,programe recomanzi pentru e63.am si eu unul de curand si este stock,nu are nimic pe el inafara de aplicatia de facebook si youtube. Quote
BiTzu Posted October 27, 2010 Author Report Posted October 27, 2010 eu nu le mai am nici pe acelea , aveam multe aplicatii pe el , dar dupa ce am dat decodificare s-au sters toate Si apropo , nu pot sa instalez nici o aplicatie , am incercat sa instalez cateva blacklist dar nu ma lasa sa le instalez. Quote
LLegoLLaS Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 Eu folosesc asa : screensnap nimbuzz S-tris 2 (tetris , e bun la orele de mate) Helloox 2.03+Rompatcher (hack) cClock UCBrowser X-Plore JbakTaskman LCG jukebox (pt stream pe wifi) SmartCam CorePlayer NFS Undercover (asta e bun la alte ore-niciodata mate:)) ) Quote
BiTzu Posted October 27, 2010 Author Report Posted October 27, 2010 cipry , ai PM , raspunde daca stii..Pentru ceilalti: A aparut o problema , am incercat sa fac update la soft cu Pc Suite si nu mai merge sa intru in mesaje , in contacte , in galerie. Zice Mesaje: Deja in Uz , Galerie: Deja in Uz si asa mai departe aveti idee ce pot sa-i fac sa mearga? Quote
boradarius Posted October 27, 2010 Report Posted October 27, 2010 da-i un restart si daca nu vrea mai fa odata updateps:nu ai dat sa iti faca si backup? Quote
BiTzu Posted October 28, 2010 Author Report Posted October 28, 2010 nu am dat sa faca backup ca ma c-am bate programu , acum incerc sa-i fac update dinou sa vedem ce iasa , revin cu post LE: Nu am reusit sa-l fac nici eu nici Cipry altcineva ? Quote