Jump to content
BiTzu

Nokia E63

Recommended Posts

Posted

Salut , am si eu o problema , mi-am cumparat un Nokia E63 si in 20 de minute mi se blocheaza tastatura cu cod de siguranta. Cand dau sa dezactivez optiunea zice ca " Telefonu nu se poate Debloca" .... Stiu codu de siguranta stiu tot , dar nu pot sa dezactivez optiunea. Care poti sa ma ajuti ?:D

Posted
Intra la Setari>Telefon>Blocare Taste>Dezactivare

Nu am asa ceva acolo, intru la Setari>Telefon> si am decat "Setari Apeluri" Setari Retea " si inca una.

Intru la Setari>Siguranta>Telefon>Autoblocare taste si cand dau Dezactivare nu ma lasa , zice ca Telefonu nu se poate debloca :D

Guest User Name
Posted

e tipla sau e facatura?spune-ne asta...incearca codul acela de ore vorbite..

Posted

ciudat....eu am e63 si nu are cod de deblocare a tastelor...poate doar Phone Lock.Pt asta intri la menu>tools>settings>general>security>Phone and sim card>Phone autolock period si setezi none ( o sa-ti ceara codu).Pt mai multe detalii despre e63 da-mi pm

Posted

Am rezolvat , era dat din Meniu>Instrumente> Codificare Memorie telefon , era data ON , si de aceea..Oricum multumesc pentru raspunsuri.

@ Da :)) este original telefonul :D

LE: Un BlackList bun aveti ?:D lasati link :D

Posted

eu nu le mai am nici pe acelea , aveam multe aplicatii pe el , dar dupa ce am dat decodificare s-au sters toate :|

Si apropo , nu pot sa instalez nici o aplicatie , am incercat sa instalez cateva blacklist dar nu ma lasa sa le instalez. :|

Posted

Eu folosesc asa :

screensnap

nimbuzz

S-tris 2 (tetris , e bun la orele de mate)

Helloox 2.03+Rompatcher (hack)

cClock

UCBrowser

X-Plore

JbakTaskman

LCG jukebox (pt stream pe wifi)

SmartCam

CorePlayer

NFS Undercover (asta e bun la alte ore-niciodata mate:)) )

Posted

cipry , ai PM , raspunde daca stii..

Pentru ceilalti: A aparut o problema , am incercat sa fac update la soft cu Pc Suite si nu mai merge sa intru in mesaje , in contacte , in galerie. Zice Mesaje: Deja in Uz , Galerie: Deja in Uz si asa mai departe :| aveti idee ce pot sa-i fac sa mearga?

Posted

:| nu am dat sa faca backup ca ma c-am bate programu , acum incerc sa-i fac update dinou :) sa vedem ce iasa , revin cu post :D

LE: Nu am reusit sa-l fac nici eu nici Cipry :| altcineva ?:D