poseidon Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Salut,Pentru a concepe un radio online, am nevoie de autorizatie ceva? Se poate pune muzica de pe youtube? Quote
immun3 Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 nu iti trebuie nimica, doar niste programe si cam ata, muzica o selectezi normal Quote
p3tru Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 radio online hosting - C?utare GoogleSi dupa ce iti alegi firma care sa iti hosteze radio-ul, ii intrebi pe ei ce si cum Aveam si eu, dar m`am plictisit...In fine, poti sa iti faci si tu, doar ca radioul va fi on doar cat timp vei da tu muzica din winamp.La radio hosting e mai calumea, ca poate sa fie non-stop on, in functie de ce pachet alegi. Quote
cigraphics Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Normal ti-ar trebui licenta pentru MP3-uri mai ales daca folosesti ShoutcastSi autorizatie de la casele de discuri (but who cares )Am si eu radio facut pe icecast (server) si ices (client) pe linux doar ca am mai modificat in sursa ca sa nu-mi mai afiseze titlurile de la melodii in playerPS: Daca vrei sa faci pe Shoutcat licenta pt mp3 costa in jur de 5$ daca nu faci pe icecast cu OGG dar tot trebuie sa platesti la casa de discuri daca vrei complet legal Quote