Jump to content
alex_cismas

Tizo.ro

Recommended Posts

Posted
:) ai de asteptat cacalau. Se trimit banii odata la 2 saptamani parca.. si tre` sa suni sa-i futi la cap ca sa fii sigur ca ti-a ajuns contractu la ei.. eu l-am trimis de 3 ori ca odata a ajuns plicul "ud fleasca de cafea" :) .. a doua oara se pare ca cica uitasem "sa pun contractul in plic" si a 3`a oara dupa telefoane si futai in gura la adresa lor in sfarsit mi-au trimis banii.. dupa o lunga perioada.
Guest Nemessis
Posted

Teoretic ar fi o suma ok mai ales daca nu te-ai muncit prea mult. Pacat ca fac figuri la platile afiliatilor.

Posted

pai uitate la ei pe forum.. sunt numai plangeri in legatura cu platile.. suma este ok in comparatie cu cata munca prestezi.. daca nu faceam faza cu plata ii mai tineam pe site.. dar sa astepti 5 luni ptr 85 de lei. .e penal

Guest Nemessis
Posted

M-as baga si eu si i-as da in judecata dupa ce fac cateva zeci de milioane (la programul lor de afiliere e simplu), doar asa ca sa ii pun pe jar.

Posted

eu am pe cont 725 lei dar nu inteleg doua lucruri ...

''Pentru a face o retragere in numerar sau pentru a transfera fondurile castigate prin intermediul Programului Afilieri, trebuie sa emiti o factura/nota de plata pentru Aukro Romania S.R.L si sa retragi suma dorita folosind "Rezerva o suma pentru retragere" la Bilantul contului si plati (optiune disponibila dupa incheierea perioadei de plata intre

primele 7 zile ale lunii).

Va rugam sa retineti ca acceptam plata numai in RON.''

1)nu am optiunea ''rezerva o suma pentru retragere''

# realizeaza o factura pentru exact aceeasi suma, care a fost platita folosind "Rezerva o suma pentru retragere" din formularul Bilantul contului si plati

# asigura-te ca folosesti datele corecte pentru factura: numele companiei, numele si prenumele, CNP, id-ul utilizatorului Tizo

# trimite factura catre Aukro Romania S.R.L pentru "Inchiriere de spatiu publicitar pentru perioada de luna - an (utilizator: xxx)" serviciu;

# scrie numarul contului unde doresti sa fie transferati banii (in cazul unei plati cash);

# trimite factura originala intr-o scrisoare inregistrata la:

Aukro Romania S.R.L

Program Afilieri

Calea Bucuresti, Cam 13, Nr 137A, Bl. N8, Parter

Craiova 200617 Dolj

# plateste taxa corespunzatoare sumei primite (suma este bruta).

2) ce taxa trebuie sa platesc? unde ?

Posted (edited)

Ideea e ca eu am 100 Ron... As putea sa fac mai mult dar vreau sa stiu sigur daca imi trimit banii.. Nemesis .. te rog ajuta`ma si mie cu affilierea la adsense...

Ideea este ca la google adsense nu pot deveni affliliat, nu`mi trimite confirmarea:|

EDIT: E vreo problema daca acele conturi care au intrat si s`au inregistrat nu sunt activate integral? adik cu tot cu sms? Eu la bilant am 130 ROn.

Edited by alex_cismas