greerasu_tony Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Vrunu dintre voi sa mutat la scoala din strainatate in romania ? si daca da ce acte v-au trebuit ? si ce controale sau facut asupra actelor ? Quote
p3tru Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 Eu, din italia in romania...acte: buletin, certificat de nastere, buletinul unui dintre parinti, si actul ala tradus si legalizat de la scoala din strainatate ca am terminat clasa cutare.Si te baga direct in clasa urmatoare. Quote
greerasu_tony Posted October 30, 2010 Author Report Posted October 30, 2010 si au verificat datele daca sunt nu sunt false ? Quote
p3tru Posted October 30, 2010 Report Posted October 30, 2010 nu au verificat nimic, atat cat actele traduse erau legalizate Quote
j1c0 Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 raman eu si sper sa mai ramana si altii la mocirla.intram in politica, dam pungi cu faina, ne voteaza prostii si suntem oameni relizati.ce atata futere in cur cu strainatatea ca iti trebuie 15-20 000 de para pe an.prima data eu ar trebui sa imi fac maselele ca sa pot vorbi corect limbu englez, romana deja o ginesc. Quote
greerasu_tony Posted October 31, 2010 Author Report Posted October 31, 2010 raman eu si sper sa mai ramana si altii la mocirla.intram in politica, dam pungi cu faina, ne voteaza prostii si suntem oameni relizati.ce atata futere in cur cu strainatatea ca iti trebuie 15-20 000 de para pe an.prima data eu ar trebui sa imi fac maselele ca sa pot vorbi corect limbu englez, romana deja o ginesc.poi asta e faza frate , ma intorc la mocirla >< Quote