rampart Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Adica sa poti sa pui [sOLVED] sau ceva de genul, asta merge pe 2 parti.1. nu mai dau 7 acelasi raspuns2. cand ceva e solved, omul nu mai tre sa caute prin sapte sute de thread-uri similare cand il vede pe asta solved.MY 2 cents! or is it 50? Quote
daatdraqq Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 Pai se poate deja face asta . edit --> go advanced. Quote
rampart Posted November 2, 2010 Author Report Posted November 2, 2010 La cel putin 3 thread uri am faxcut asta dar nu se updateaza numele in category view. Doar cand intri oe thread in sine daca.te uiti al dracu atent vezi un last edited. Date si reason. Eu zic in intru in categirua ajutor sa vad.chestii cu SOLVED. Quote
Flubber Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Mi se pare ca poti edita numele thread-ului, dar dupa un anumit interval de timp trecut, nu se mai poate si devin permanent numele, gen il poti schimba in primul minut, dupa aceea ramane permanent asa, doar cu editarea unui moderator/administrator poate. Quote
rampart Posted November 3, 2010 Author Report Posted November 3, 2010 (edited) Mi se pare ca poti edita numele thread-ului, dar dupa un anumit interval de timp trecut, nu se mai poate si devin permanent numele, gen il poti schimba in primul minut, dupa aceea ramane permanent asa, doar cu editarea unui moderator/administrator poate.Pai stiu. Asa e standard. Dar se poate creste timpul ala la orice valoare vrei. Eg 999999999999 :-):-)zic si eu.Un exemplu foarte bun legat de ce zic eu se afla xda developers, daca stati careva si pe acolo. Si e de ultra ajutor pe forumul ala faza cu solved Edited November 3, 2010 by rampart Quote
xpt1 Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 (edited) Eu nu am observat ca se poate modifica... in orice caz... ar trebui sa fie un butonas mai mare... Edited December 24, 2010 by xpt1 Quote