Krisler12™ Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Salut ! Am vrut sa iau ai o melodie de pe youtube si am intrat pe un site pe care il aveam mai demult la "favorites". Va pun linkul ( nu fac spam, nu imi apartine, ci doar ca sa va uitati si voi sa va dati cu parerea) cu pricina: Convert YouTube to MP3, Get MP3 from YouTube video, FLV to MP3, extract audio from YouTube, YouTube MP3 - ListenToYouTube.comCand intri pe prima pagina sunt niste reclame addsense random, nu le-am luat la studiat, dar mi se pare ca chiar sunt random.Apoi, bagati un link cu un video de pe youtbe si dati click sa va descarce melodia in fromat mp3.Va v-a duce la o pagina la care, curios, are reclame google addsense, sunt si marcate "Adds by Google" care sunt de fiecare data aceleasi. Am decarcat vreo 5 melodii si de fiecare data reclamele erau aceleasi: cele mai scumpe, si anume cele cu FOREX.Am dat un search in page sa vad si nu e nimic care sa fie in legatura cu forexul sau care sa pacaleasca google sa creada ca e un site cu si despre forex. Am zis atunci ca poate o fi vreo treaba cu codul sursa, am dat view source si nici acolo nu e nimic care sa vorbeasca despre 'bani, tranzactii, pips, forex'.Eu stiam, de fapt tot aici pe rst mi-ati zis, ca reclamele google addsense sunt relationale cu contentul , mai exact daca ai un cuvant sau mai multe despre bani, forex etc. pe o pagina atunci google va crede ca vorbesti despre finante/forex si iti baga automat o reclama addsense cu forex, daca nu, nu.Si totusi, imi poate cineva explica si mie acest caz ? Cum se face ca are de fiecare data de la addsense numai aceleasi reclame si de fiecare data numai cu forex ?Multumesc mult ! >< Quote
p3tru Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 depinde de setarile tale de la contul adsense, daca vrei poti avea asa, daca nu nu Quote
Krisler12™ Posted November 4, 2010 Author Report Posted November 4, 2010 depinde de setarile tale de la contul adsense, daca vrei poti avea asa, daca nu nu Adica ? Ce setari trebuie sa ai ca sa poti avea reclame in stilul asta ? E blackhat sau nu ? Quote
adi003user Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 poate folosea cakeslice. dar chiar nu stiu daca mai functioneaza faza. Quote
Krisler12™ Posted November 5, 2010 Author Report Posted November 5, 2010 kw3rln;184862']daca e setare din contul tau de adsense atunci e?la account settings bifezi: Do not show ads based on user interest or demographic categories. Visitation information from my sites will not be used to help create interest or demographic categories.Pai si daca a facut asa, cum explici urmatoarele:1. De ce pe DOAR ptr. prima pagina reclamele addsense se genereaza random, in functie de continut ? Se poate sa bifeze aceasta setare doar ptr. anumite pagini ale sitului ,nu e ptr. tot situl in intregime ?2.De ce pe pagina a doua si a treia TOT timpul are numai si numai aceleasi reclame de la google adsense ? De ce de fiecare data de la forex , acelasi cu forex ?Multumesc ! Quote