Jump to content
Krisler12™

[SEO] Cum este posibil sa ai reclame G. Addsense tintite fara content relational ?

Recommended Posts

Posted

Salut !

Am vrut sa iau ai o melodie de pe youtube si am intrat pe un site pe care il aveam mai demult la "favorites". Va pun linkul ( nu fac spam, nu imi apartine, ci doar ca sa va uitati si voi sa va dati cu parerea) cu pricina: Convert YouTube to MP3, Get MP3 from YouTube video, FLV to MP3, extract audio from YouTube, YouTube MP3 - ListenToYouTube.com

Cand intri pe prima pagina sunt niste reclame addsense random, nu le-am luat la studiat, dar mi se pare ca chiar sunt random.

Apoi, bagati un link cu un video de pe youtbe si dati click sa va descarce melodia in fromat mp3.

Va v-a duce la o pagina la care, curios, are reclame google addsense, sunt si marcate "Adds by Google" care sunt de fiecare data aceleasi. Am decarcat vreo 5 melodii si de fiecare data reclamele erau aceleasi: cele mai scumpe, si anume cele cu FOREX.

Am dat un search in page sa vad si nu e nimic care sa fie in legatura cu forexul sau care sa pacaleasca google sa creada ca e un site cu si despre forex. Am zis atunci ca poate o fi vreo treaba cu codul sursa, am dat view source si nici acolo nu e nimic care sa vorbeasca despre 'bani, tranzactii, pips, forex'.

Eu stiam, de fapt tot aici pe rst mi-ati zis, ca reclamele google addsense sunt relationale cu contentul , mai exact daca ai un cuvant sau mai multe despre bani, forex etc. pe o pagina atunci google va crede ca vorbesti despre finante/forex si iti baga automat o reclama addsense cu forex, daca nu, nu.

Si totusi, imi poate cineva explica si mie acest caz ? Cum se face ca are de fiecare data de la addsense numai aceleasi reclame si de fiecare data numai cu forex ?

Multumesc mult ! >:D<

Posted
kw3rln;184862']daca e setare din contul tau de adsense atunci e?

la account settings bifezi: Do not show ads based on user interest or demographic categories. Visitation information from my sites will not be used to help create interest or demographic categories.

Pai si daca a facut asa, cum explici urmatoarele:

1. De ce pe DOAR ptr. prima pagina reclamele addsense se genereaza random, in functie de continut ? Se poate sa bifeze aceasta setare doar ptr. anumite pagini ale sitului ,nu e ptr. tot situl in intregime ?

2.De ce pe pagina a doua si a treia TOT timpul are numai si numai aceleasi reclame de la google adsense ? De ce de fiecare data de la forex , acelasi cu forex ?

Multumesc !