sado Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 (edited) Ceva informati?Eventual membri care au avut legaturi ?/?Arice informatie e bine venita.. Edited November 10, 2010 by beaubere Quote
immun3 Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 pff. pentru legiunea straina nu franceza (asa ii zice) nu prea iti trebuie mare lucru, adica te prezinti pe teritoriul frantei la un centru de recrutare, porma urmeaza antrenamentul de baza timp de 4 luni ,si porma semnezi un contract pe 5 ani, nu este o problema limba franceza o inveti fortat.. daca nu te simnti in stare eu zic sa nu bagi. Mai sunt si trupele SAS din Mare Britanie .www.legion-recrute.com. Quote
Gonzalez Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 1.trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18-40 ani.In caz ca esti minor trebuie autorizatie scrisa de unul din parinti sau tutore.2.documente necesare;buletin,pasaport,permis de conducere sau declaratie de identitate.3.sa fi sanatos sa ai o conditie fizica foarte buna,sa ai dantura in stare foarte buna[80% intreaga].4.nu este necesar sa sti limba franceza pentru ca o vei invata acolo[preferabil sa sti cuvinte de baza:drepti,culcat,dreapta,stanga etc..5.recrutarea se face doar pe teritoriul FRANTEI.Candidatul trebuie sa ajunga acolo prin resurse proprii.5.contractul este pe o durata de 5 ani.Tot acest timp nu ai voie sa parasesti franta sau sa mergi in tara de origine.6.angajarea in legiune se poate face in centrele de recrutare din franta in orice moment si ora.7.ori cine se poate angaja indiferent de religie,natie sau culoare.8.ajunsi la centrul de recrutare candidatul va fi supus unor teste medicale.Apoi recrutul va fi condus la REGIMENTUL DE COMANDAMENT al Legiuni unde vor urma teste amanuntite:medicale,profesionale,sportive,psicotehnice.9.daca trece toate aceste teste recrutul va semna un contract neconditional pe o perioada de 5 ani cu legiunea.10.apoi voluntarul va incepe instructia militara de baza care dureaza 14 saptamani.11.dupa terminarea instructiei vei fi repartizat unui regiment in functie de performantele pe care leai avut la instructie si nevoile regimentelor. 12.daca ai avut un punctaj foarte bun la instructie si esti printre primi,ai sansa sa iti alegi tu regimentul la care vrei sa opereziMai multe gasesti aici:http://malezu.wordpress.com/legiunea-straina-conditi-de-angajare/-Gonzalez Quote
sado Posted November 10, 2010 Author Report Posted November 10, 2010 Greseala mea la titlu><Oricum mersi de info...AM gasit ceva si eu pentru cei care au nevoie in continuareLegiunea franceza, legiunea straina, armata franceza, forte speciale, legion etrangere, legionari, legionara, recrutare, beretele verzi, commando, comando, antrenament, recrutare legiune, despre legiune, legionari romani. - - Legiunea Straina Quote
qbert Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Am si eu un amic,care a stat pe acolo vreo 2 luni,in timpul antrenamentului,inainte sa semneze contractul,cica treaba nu e deloc roz acolo.Cica nu e cum vezi in filme,e plin de puscariasi,testele is usoare(acuma` nu stu` tipu` e destul de rezistent fizic si cat pshihic),primeste pe oricine,plin de incompeteneti.Mi-a povestetit multe intamplari de pe acolo,cica le-o dat famasu` in mana la unii si au inceput sa traga intre ei pe acolo.Cica si cand a plecat nu prea vroiau sa il lase...Nuj,plm e cam aiurea cu legiunea asta,doar ca faci un ban,nu stiu daca se merita... Quote
p3tru Posted November 10, 2010 Report Posted November 10, 2010 Nu se merita sa te futa aia in cur pentru 1200$ pe luna, pup Quote