yceman Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Un virus a dat iama în peste un milion de telefoane mobile din China, acesta fiind primul atac mobil de o asemenea amploare.Virusul Zombie a atacat telefoanele a peste un milion de chinezi. Acesta se transmite de la telefon la telefon, mai exact prin SMS-uri cu link-uri c?tre site-urile infectate, ?i copiaz? datele din agend?, acestea fiind transmise apoi online c?tre servere controlate de hackeri.Cel mai simplu ar fi s? nu deschizi un SMS de la numere necunoscute, numai c? aparent acesta vine de la persoane din agend?.Operatorii de telefonie mobil? au fost obliga?i s? ia m?suri pentru blocarea mesajelor infectate, îns? întâmpin? în permanen?? dificult??i din cauza c? mereu apar versiuni noi ale virusului.sursa: realitatea.net Quote
LLegoLLaS Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 ce fel de telefoane afecteaza?banuiesc ca smartphone-uri androidca daca imi trimiti mie si ma prizi pe sagem myx1... ...poate doar cu toporu' Quote
yceman Posted November 12, 2010 Author Report Posted November 12, 2010 nu neaparat...orice telefon care are un browser.. spune ca primesti un mesaj cu un link ... deci automat iti trebuie un browser... acum depinde ..e posibil numa pt telefoane inteligente Quote
edyculay Posted November 12, 2010 Report Posted November 12, 2010 Iti multumesc pentru atentionare,dar nu cred ca romani vor avea probleme cu asta! Quote
adonisslanic Posted November 13, 2010 Report Posted November 13, 2010 odata ce ai internet... nu prea mai ai nationalitate, asa ca nu te amagi cu faptul ca esti roman, internetul uneste tot globul, indiferent de rasa, nationalitate, limba folosita etc Quote
dragosh1904 Posted November 14, 2010 Report Posted November 14, 2010 probabil astia toti erau rude sau locuiau pe aceeasi scara a blocului.si in legatura cu numerele cred ca doar spam puteau sa faca:) Quote
DanISR Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 cesta se transmite de la telefon la telefon, mai exact prin SMS-uri cu link-uri c?tre site-urile infectate, este pe ovi.com pt nokia 20 Lei cred ca mil iau Quote