Screech Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 1. Scrieti un numar de 3 cifre pe o foaie, dar acest numar sa nu contina niciun 0 , iar diferenta dintre prima si ultima cifra sa fie de minim 12. Scrieti numarul invers (de la dreapta la stanga), si scadeti numarul mai mic din cel mai mare (rezultatul inversarii - numarul ales).3. Rezultatul de mai sus il inversati si pe acesta si veti aduna numarul rezultat inversat cu numarul rezltat (simplu).Desi nu o sa ma uit pe foaia/pc-ul vostru, o sa va ghicesc numarul care l-ati calculat... abracadabra, hapciulamicula, kwerlinculuv.... 1089De asemenea puteti incerca din nou, alegi iar alt numar.. si incercati... Quote
Screech Posted September 16, 2006 Author Report Posted September 16, 2006 1. Care cer n-are stele?2. Ce face iepurele la lumina soarelui?3. Care sticle pot fi umplute cu otet?4. Cand sta intr-un picior un copil de 3 ani?5. De ce cainele se uita mai intai in dreapta apoi in stanga?6. Cum sta un copil cand merge la scoala? Quote
eddie47 Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 'Scr[e|e wrote: ch;20755']1. Care cer n-are stele?Ceru' gurii...La celelalte ma mai gandesc :@ Quote
Fatal1ty Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 tare topic 4. Cand sta intr-un picior un copil de 3 ani? cand ramane fara celalat picior 6. Cum sta un copil cand merge la scoala? pai ori sta ori merge Quote
Screech Posted September 16, 2006 Author Report Posted September 16, 2006 La 4 nu a raspuns nimeni corect, insa la celalate da. Va garantati ca daca va veti chinui veti devenii niste oameni cu cap... cine stie sa rezolve astfel de probleme inseamna ca are o gandire limpede. Vorbesc foarte serios.Astept sa se mai raspunda la intrebari si sa-mi zica cineva daca ia folosit primul trick... si o sa mai pun unu. Hai ma.. spuneti ca sunteti hackeri.. pai... Quote
Fatal1ty Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 2. Ce face iepurele la lumina soarelui? tine ochii inchisi 4. Cand sta intr-un picior un copil de 3 ani? la 3 ani nu cre ca e bine nimik Quote
Screech Posted September 16, 2006 Author Report Posted September 16, 2006 Fatal1ty;20861 wrote: 2. Ce face iepurele la lumina soarelui? tine ochii inchisi 4. Cand sta intr-un picior un copil de 3 ani? la 3 ani nu cre ca e bine nimik Nu e bine:2. Umbra4. Cand il ridica pe celalalt Quote
Fatal1ty Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 )))))))doamne cat de tare e mai pune Quote
Screech Posted September 16, 2006 Author Report Posted September 16, 2006 Fatal1ty;20867 wrote: )))))))doamne cat de tare e mai pune Mai sunt 2 de rezolvat.3. Care sticle pot fi umplute cu otet?5. De ce cainele se uita mai intai in dreapta apoi in stanga? Quote
Fatal1ty Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 3. Care sticle pot fi umplute cu otet? sticlele de otet sau nuj ce dreq ar putea fii :@? Quote
Screech Posted September 16, 2006 Author Report Posted September 16, 2006 Fatal1ty;20870 wrote: 3. Care sticle pot fi umplute cu otet? sticlele de otet sau nuj ce dreq ar putea fii :@? L0LRaspuns la aia: cele goale Problema:Avem urmatatoarele randuri de puncte, trebuie sa treceti prin aceste puncte cu 4 lunii dar FARA SA DATI PIXU JOS DUPA FOAIE si cu LINII DREPTE.Puteti totusi depasii cadranul punctelor+ + ++ + ++ + +Daca va puneti sa rezolvati aceasta problema, luati-va una bere/suc si fiti pregatiti sa nu dormiti vreo 2-3 zile. Quote
Fatal1ty Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 daca am inteles eu bine ce treie sa faci e ff simplu dar nuj dak am inteles bine am tras 4 linii de culori diferite pt a putea intelegi Quote
Screech Posted September 16, 2006 Author Report Posted September 16, 2006 Nup, trebuie sa fie linie continua... am zis ca nu trebuia sa dai pixul jos de pe "foaie"... deci nu ai cum sa pui | |e obligatoriu sa fie linie continua |_|_ este pana la capete.. dar nu ama vut cums afac... Quote
Screech Posted September 16, 2006 Author Report Posted September 16, 2006 presupunand ca acolo te-ai intors... nu e bine... fiecare "intoarcere" se pune o linie Quote
Sub_Zero Posted September 16, 2006 Report Posted September 16, 2006 nush daca e bine 5. De ce cainele se uita mai intai in dreapta apoi in stanga?ca sa treaca strada:p Quote
Screech Posted September 16, 2006 Author Report Posted September 16, 2006 {S}ub_{Z}ero;20890 wrote: nush daca e bine ca sa treaca strada:pptr. ca nu se poate uita in ambele parti in acelasi timp Quote
MaHaReT Posted September 17, 2006 Report Posted September 17, 2006 faza cu punctele o staim , fataliti nu-i bine , nu trebuie sa treci de 2 ori peste o linie , vezi ca mentzioneaza ca potzi depasi cadranu ... ia ganditziva da nu mais tiu sa mro io .. stiu ca depasitzi cadranu in partea dreapta jos ... da nu mai stiu cum .. acu ma duk la somn ca maine la sc ... Quote
shurtugal Posted September 21, 2006 Report Posted September 21, 2006 cand un copil sta pe 3 piciaore?la batranete cand e aproape mort.....2picioare=un baston =3 picioare ? e bine e bine? Quote