immun3 Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 tot vorbeau niste prieteni despre anumite telefoane de top oferite gratuit anual in cadrul firmelor? daca a mai auzit careva de chestia asta il rog sa ma informeze si pe mine.... Quote
daatdraqq Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 Daca te referi la angajatii orange ,da ,anul trecut le-a dat cadou blackberry + ca au facilitati foarte mari la cumparare ,preturi foarte mici .Le da dreptul o data pe an sa ia un telofon la pret foarte mic , ceva de genu' 100 ron= 1 iphone . Quote
immun3 Posted November 15, 2010 Author Report Posted November 15, 2010 m-am exprimat eu gresit , deci eu am o firma si am contract cu ei, si cica primesc telefoane de reclama pe care trebuie sa le distribuie.... la asta ma refeream Quote
daatdraqq Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 N-am auzit , am avut doua abonamente pe firma la ei si nu mi-a zis nimeni nimic de genu' asta . Probabil e la abonamente mai multe . Quote
immun3 Posted November 15, 2010 Author Report Posted November 15, 2010 pai asta e si chestia, ca in abonament specifica undeva la final si ei nu prcizeaza cum ca ai beneficia, ma rog o sa studiez si eu contractul sa vad care e treaba Quote
boradarius Posted November 15, 2010 Report Posted November 15, 2010 cel mai bine mergi si intrebi la ei Quote