Rila_xp Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Salutare,Sunt noob la capitolul securitate si vreau sa va intreb si eu voi ce metode sau proxy folositi pentru a va ascunde ip-ul.Intrebarea este din pura curiozitate.Am citit in mai multe parti ca cele mai bune sunt proxyurile anonime care nu iti pastreaza ipul in loguri.Scuzati daca nu am postat unde trebuia Quote
go_sword Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 eu folosesc vpn (usa ) + rdp ( usa )soxuri iei de aici : How to Enable Cookies sau http://anyproxy.net/about.htmlvpn de aici : NiceVPN.net - Anonymizing Your Internet Worlds! Quote
Rila_xp Posted November 21, 2010 Author Report Posted November 21, 2010 Am crezut ca e free Dar cum sta treaba cu anonymous proxy?Iti poate afla cineva ipul real daca vrea? Quote
LAP Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Am crezut ca e free Dar cum sta treaba cu anonymous proxy?Iti poate afla cineva ipul real daca vrea?Daca e pentru ceva mai serios, proxy e de cacat. Te afla oricum, cu proxy . Quote
Rila_xp Posted November 21, 2010 Author Report Posted November 21, 2010 ^Pentru ceva mai serios tu ce folosesti? Quote
Guest Kabron Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 g00gle za' hax.tor how to stay annonymous over the internet - C?utare Google Quote
phreak Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Cea mai buna metoda zic eu e sa cauti prin oras o retea wifi fara parola sau macar cu wpa ca s-o poti sparge si sa-ti faci treaba de acolo , asa n-ai nici lag n-ai nici loguri Quote
go_sword Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Cea mai buna metoda zic eu e sa cauti prin oras o retea wifi fara parola sau macar cu wpa ca s-o poti sparge si sa-ti faci treaba de acolo , asa n-ai nici lag n-ai nici logurite prinde dupa mac...pentru treaba asta use smac Quote
yceman Posted November 21, 2010 Report Posted November 21, 2010 Salutare,Sunt noob la capitolul securitate si vreau sa va intreb si eu voi ce metode sau proxy folositi pentru a va ascunde ip-ul.Intrebarea este din pura curiozitate.Am citit in mai multe parti ca cele mai bune sunt proxyurile anonime care nu iti pastreaza ipul in loguri.Scuzati daca nu am postat unde trebuia e destul de complicat... dar na...pe noobi poti folosii un wifi de oriunde si sa schimbi mac`u daca vai Doamne e ceva nasol. (si il iei pe nu stiu in brate)mai complicat cu socks`uri si alte vrajeli da prea te bag in ceata Quote
Rila_xp Posted November 25, 2010 Author Report Posted November 25, 2010 Mersi frumos zerocold,am citit cele 2 topicuri si am instalat browserul tor!Am citit pe net si despre socks dar nu stiu cum sta treaba cu ele,imi puteti explica si mie cum se folosesc si ce fac ele defapt?Am citit cateva tutoriale dar nu am inteles prea multe Quote
ZeroCold Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Mersi frumos zerocold,am citit cele 2 topicuri si am instalat browserul tor!Am citit pe net si despre socks dar nu stiu cum sta treaba cu ele,imi puteti explica si mie cum se folosesc si ce fac ele defapt?Am citit cateva tutoriale dar nu am inteles prea multeCiteste aici, vezi poate te ajuta cu ceva, abia l-am postat . Quote
Johnny Depp Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 salut!as vrea sa stiu cum fac sa imi apara ip de state!? Quote