Jump to content
Rila_xp

[Securitate]Cel mai bun proxy

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Sunt noob la capitolul securitate si vreau sa va intreb si eu voi ce metode sau proxy folositi pentru a va ascunde ip-ul.

Intrebarea este din pura curiozitate.

Am citit in mai multe parti ca cele mai bune sunt proxyurile anonime care nu iti pastreaza ipul in loguri.

Scuzati daca nu am postat unde trebuia :D

Posted
Am crezut ca e free :))

Dar cum sta treaba cu anonymous proxy?

Iti poate afla cineva ipul real daca vrea?

Daca e pentru ceva mai serios, proxy e de cacat. Te afla oricum, cu proxy .

Posted

Cea mai buna metoda zic eu e sa cauti prin oras o retea wifi fara parola sau macar cu wpa ca s-o poti sparge si sa-ti faci treaba de acolo , asa n-ai nici lag n-ai nici loguri

Posted
Cea mai buna metoda zic eu e sa cauti prin oras o retea wifi fara parola sau macar cu wpa ca s-o poti sparge si sa-ti faci treaba de acolo , asa n-ai nici lag n-ai nici loguri

te prinde dupa mac...pentru treaba asta use smac

Posted
Salutare,

Sunt noob la capitolul securitate si vreau sa va intreb si eu voi ce metode sau proxy folositi pentru a va ascunde ip-ul.

Intrebarea este din pura curiozitate.

Am citit in mai multe parti ca cele mai bune sunt proxyurile anonime care nu iti pastreaza ipul in loguri.

Scuzati daca nu am postat unde trebuia :D

e destul de complicat... dar na...pe noobi poti folosii un wifi de oriunde si sa schimbi mac`u daca vai Doamne e ceva nasol. (si il iei pe nu stiu in brate)

mai complicat cu socks`uri si alte vrajeli da prea te bag in ceata

Posted

Mersi frumos zerocold,am citit cele 2 topicuri si am instalat browserul tor!

Am citit pe net si despre socks dar nu stiu cum sta treaba cu ele,imi puteti explica si mie cum se folosesc si ce fac ele defapt?Am citit cateva tutoriale dar nu am inteles prea multe

Posted
Mersi frumos zerocold,am citit cele 2 topicuri si am instalat browserul tor!

Am citit pe net si despre socks dar nu stiu cum sta treaba cu ele,imi puteti explica si mie cum se folosesc si ce fac ele defapt?Am citit cateva tutoriale dar nu am inteles prea multe

Citeste aici, vezi poate te ajuta cu ceva, abia l-am postat :).