Depanatorul Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 promit sa-mi schimb parolele la conturipromit sa nu mai dau clickuri pe toate cacaturile de le posteaza uniimuie mie!ps: nu ti-am schimbat nimic, nici macar nu ti-am citit mailurile sau alte cacaturi...era doar un test Quote
Depanatorul Posted November 26, 2010 Author Report Posted November 26, 2010 rog sa dea close la topic Quote
zippy Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 Cred ca la ars cineva @fakeCN:Nu te cunosc personal frate si scuze ca iti zic da ma pis pa avataru tau . Chiar cand stau si eu relaxat la maxim apari tu cu cacatu tau la avatar si imi vine sa borasc.Schimbati in pula mea avataru ala sau tu chiar esti un cacat? De mult am vrut sa iti zic asta...azi nu am putut sa ma abtin Quote
ripoff Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 ba da chiar mi-ati stricat ziua cu avataru ala ce dreaq eu sunt mai sensibil si mi se face greata :-& Quote
qbert Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 si cine dracu`i asta de merita post cum ca a fost spart? Quote
zippy Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 si cine dracu`i asta de merita post cum ca a fost spart?E spart omu ah ?) Quote
Depanatorul Posted November 26, 2010 Author Report Posted November 26, 2010 nu a avut ce face ... bv lui macar sa se faca si public Quote
s3x Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 si ce poti sai faci daca "se face public?". daca ai fost in asa hal de prost incat sa pici in stealer sau rat, esti prea prost ca sa fii in stare sa ii faci ceva. @fakecn: impartasesc parerea lui zippy. ce dracu ma, daca vrei sa te uiti la un cacat fa unu intr-un borcan si pune-l pe birou. (inchis borcanu ca sa nu puta) Quote