IliePalarie Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 (edited) Inregistreaza-te. Investeste. Castiga!Cam 11-12 $ Pe Zi Merita sa te Inregistrezi ! Edited November 30, 2010 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei.samp Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 (edited) Home onBux - The way to Success $ referal doamne Edited November 30, 2010 by Nytro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander33 Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 referal si daca imi dai tu o metoda buna care sa nu imi detecteze ip-ul de romania chiar si daca folosesc proxy/VPn sa nu ma baneze si sa-mi primesc banii .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted November 30, 2010 Author Report Share Posted November 30, 2010 Pana la urma merge sa il faci bani mai multi? sa furi .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swap Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 zi aici cat ai bagat de ai scos atata, ce pachete de referali, cate pe luna, etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Da spunemi si mie cat timp ai stat pentru suma asta??Mie mi se pare o pierdere de timp.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexalghisi Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 cred k a dat clickuri zilnic 6 luni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swap Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 cu clickuri zilnice 6luni faci 7.2 dolari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted November 30, 2010 Author Report Share Posted November 30, 2010 Golden si ref 300 .. dar oricum imi pare rau ca am bagat bani degeaba .. ca oricum nu fac nimic.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 da,intradevar se fac platile,si eu am scos acum ceva timp ceva bani....deci ramane la alegerea ta sa te inregistrezi aici!Home onBux - The way to Success $ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Golden si ref 300 .. dar oricum imi pare rau ca am bagat bani degeaba .. ca oricum nu fac nimic..Ce ai facut ???Ai bagat 300 $ si acuma ai "castigat" 145 $ ?Pai unde e castigul in toata chestia asta ca eu nu prea imi dau seama.300 $ + munca + bataie de cap>>>>>145 $, m i right ? In cazul asta mai bine iti tineai banii la ciorap ca tot aveai sa ai mai mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoss Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 cred ca a vrut sa spuna 300 de reff adica atatia a inchiriat cu banii lui ....sau cel putin sper ca asa a vrut sa spuna am si eu cont acolo si nu am vazut in viata mea un forum mai imputit decat ala ....e ca pe vremea lui ceausescu ...eu mi-am luat ban pt ca am intrebat ceva (cum imi dau seama ca acei reff sunt reali si nu sunt booti prin care ne controleaza ei veniturile )profit este va asigur dar este ft mic si au 1000 de metode sa ti-m scada sau sa ti-l controleze la un nivel care doar te tine activde la acel avg pana tot ce inseama o mai buna administrare a contului toate costa cate cevae o prostie curata sa bagi bani (bine in cazul in care nu esti bogat) iar fara bani te chinui un an sa poti castiga ceva ...iar acel ceva e nesemnificativeu insa ma ambitionez sa nu bag un ban si sa vad daca chiar iese ceva ......asta daca nu or sa ma baneze pestru cine stie ce ce am observat este ca atunci cand mai dau reffi. directi (aia bagati de tine) cate un clic mai creste avg-ul cand nu dau scade drastic ....(adica atunci cand le aduci si tu ceva profit mai dau si ei ceva daca nu ....nu )e facatura clar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...