Jump to content

alexalghisi

Active Members
  • Posts

    654
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

alexalghisi last won the day on November 16 2011

alexalghisi had the most liked content!

Converted

  • Location
    The Best City

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alexalghisi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputation

  1. Nu era 4def , era 4bulkmail . Dar na , unii sunt mai copii pe aici si dau -rep din prejudecati
  2. Aveti de vansare PHP Shell deja uploadate pe ceva siteuri ? M-ar interesa vreo 10 PM.
  3. Revin maine cu toate modificarile si cu o versiune noua reFUD.
  4. De ce ai cripta .txt? @Arcom , eu am incercat cu un dark comet si mergea perfect , esti invitatul meu sa incerci si sa ne lasi o parere Daca am timp deseara voi adauga icon changer , voi face totul reFUD in caz ca nu mai e din cauza la virustotal si va rog haideti cu alte propuneri de functii pentru cripter.
  5. NexCrypter v1.0 #FUD SCANTIME Productie proprie. #plictiseala de weekend Aveti aici niste scanari : Scan Crypter Scan Stub P.S: Mi-a fost lene sa stau sa fac Builderul FUD , dar stubul e FUD . Daca criptam builderul tocmai cu acest program apareau ulterior comentarii ca builderul are drop cu toate ca nu are . Download Pentru orice probleme cu programul nu ezitati sa ma contactati .
  6. Bun si daca ai o matrice : 1 2 3 4 1 4 5 6 1 2 3 4 1 2 3 3 Cum ar putea fi simetrica dupa o linie/coloana ?
  7. Eu sunt jalnic ca va ofer de lucru sau voi ca comentati atata ca romanu' ? Frumos ti-am spus sa nu mai faci off ca nu isi are rostul . Daca nu te intereseaza taci .
  8. Tocmai de aceea cauta retete , nu ?
  9. Scuze , tu cati bani da pentru o amarata de postare ? 1000$ ? Va rog nu mai faceti off cu comentarii penibile , cine vrea jobul imi trimite PM .
  10. 1. Mai fa un calcul 2. Nu am cerut nimanui sa lucreze 8 ore pe zi . Nu am pus nicio limita de timp defapt. Pui cate vrei tu , cand vrei tu.
  11. Da , normal ca una e PTC din care deabia faci bani si alta e ceea ce va ofer eu . Dar cum romanul stie doar sa comenteze chiar ca am sa trec la indieni
  12. E un fel de low income ca si la PTC
  13. Buna . Am sa va prezint oferta mea , lucru putin si bani facuti destul de repejor Am deschis un nou site de retete online : http://www.4recpies.com . Stiu ca exista deja cateva pe piata , dar am anumite planuri pentru el . Ideea e ca singur nu as putea face fata sa public atatea retete , asa ca va cer ajutorul voua . Am sa va platesc 0.08$ / post ( the best I can do ) . Am nevoie de persoane serioase care stiu sa posteze o reteta cu tot ceea ce este nevoie in ea precum : imagini ; descriere ; ingrediente ; pasi ; tags ; timpul necesar ; etc .. . Toate acestea iau maxim 5 minute pentru fiecare reteta . Fiecare reteta o voi verifica , iar ulterior aproba sau nu . Cine vrea sa ma ajute , plata va fi prin paypal . Dupa ce v-ati facut cont , va rog sa-mi dati un pm aici ca sa va pot upgrada la rolul de "Contributor" pentru avea acces la modulul avansat de adaugare a retetelor din cpanel . La cel clasic nu se pot adauga unele lucruri . [ minimum payout : 1$ ]
  14. Serviciu foarte bun am cumparat unul dintre pachete si in cateva ore totul a fost gata !
  15. Stiu despre acel thread , dar sunt 100% reale deci sunt mai scumpe. Eu nu am nevoie de 100% reale , imi sunt bune si likeuri facute cu boti sau like exchange. Am nevoie de aprox 25k la o postare
×
×
  • Create New...