Depanatorul Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Cear fii sa faceti un mini messenger , dar cei care sa se logheze sa fie doar din baza de date de la RST adica membri , si sa mai fie o chestie in care cei care nu au 10 posturi minim sa nu poata sa aceseze acel soft pana nu are un pic de vechime ... ce ziceti ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Printu2008 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 usor de zis, greu de facut, trebuie securizat etc. trebuie sa fie conectat direct la db sa fie criptate pachetele in/out de la program. pe scurt, chiar daca am vrea nimeni nu ar realiza asa ceva. Imi pare rau sa te dezamagesckpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Romanian Security Team - [ Security Research ] v.2.0 Alpha - Codename: Scafandru Sfant deci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depanatorul Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 e placut cea ce vad .... dar pana la ceam propus e drum lung .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 va fac eu daca imi da que access la db Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depanatorul Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 chatul nu merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Ma gandeam la un proiect 1337IM (idee propusa de pax cu ceva timp in urma) prin care sa fac p2p prin socket cu un server care doar trebuie deschis si un client care il poate avea oricine ce se conecteaza pe ipul serverului iar transferul de date sa se faca encriptat asimetric (un RSA ceva din SSL). Pentru inceput va fi exact ca un chat, oricine poate trimite mesaje oricui iar clientul sa creeze si / sau sa incarce un profil tinut pe masina cu serverul deschis si pe viitor adaugata o lista de ignore si alte lucruri etc. Ca lista de prieteni mi se pare relevant ca oricine sa poata vedea pe oricine exact ca pe chat ca oricum nu o sa fie asa multi, eventual cu optiunea de logare invisible. M-am gandit la tot si este 80-90% realizabil, restul procentelor raman fiindca n-am inca experienta practica si in caz de serverul e tinut cumva pe un host cam cum trebuie configurat, iar daca intervine php deja nu mai stiu. Timp banuiesc ca o sa am pana in 2011 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Sa fie facut pentru membri mai vechi (macar cateva luni) as zice eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depanatorul Posted December 3, 2010 Author Report Share Posted December 3, 2010 pareri sunt destule doar "User Name" a pus ceva ... restul nimic eu nu stiu dar macar am propus ideia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...