prodil89 Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Care imi da niste linkuri catre niste albume/discografii genu...La familiabug mafiasisu si puyaspeciiSi ce alte trupe mai stiti...Sa innebunesc daca am gasit ceva 0_oNu conteaza daca e torrent sau... altceva >_>I would apreciate it Quote
qbert Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 ba,pe filelist vazusem ceva discografii,cat despre albume,le gasesti pe blogurile/siturile/myspace-urile trupelor/artistilor la download. Quote
Guest Sicko Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Care imi da niste linkuri catre niste albume/discografii genu...La familiabug mafiasisu si puyaspeciiSi ce alte trupe mai stiti...Sa innebunesc daca am gasit ceva 0_oNu conteaza daca e torrent sau... altceva >_>I would apreciate it La Familia - Discografie completa ? asa ? isoHunt ? the BitTorrent & P2P search engine le gasesti toate pe torrenti Quote
wind Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 (edited) Recomand Vescan - Vescan-Sub acelasi tricolor(Mesaj pt Cotroceni) | ...: Vescan-online.com :...Parazitii - Discografie completa : http://isohunt.com/torrent_details/28527635/Parazitii?tab=summary Edited December 6, 2010 by wind Quote
silvynho19 Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 eu iti recomand sa cumperi albumele .... pace. Quote
LLegoLLaS Posted December 6, 2010 Report Posted December 6, 2010 vezi ca s-a postat pe forum noul albul al lui cedry2k.Recomand sa le cumperi Quote