Luceafar Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 De o luna si ceva SkullSecurity a luat 170 mil useri facebook (din care 100 mil. unique names) si am vazut ca nu s-a discutat nicaieri despre asta. Ok, profilele nu sunt private, dar n-ar fi un beneficiu generare de nume (vorba celor de pe Skull) ? Cum ar avantaja informatia asta publicul larg? Am downloadat torrent-ul, adresele e-mail nu sunt incluse. In afara de INSERT INTO , pentru a genera useri falsi pentru - sa zicem - o noua retea sociala, s-ar putea face altceva? De exemplu, cum e la Yahoo cu curl-ul pentru a afisa avatar, ceva? Scuze daca gresesc cu ceva. Mi s-a parut destul de important si interesant deopotriva si am vazut ca nu s-a discutat despre subiect aici.Mai multe SkullSecurity Blog Archive Return of the Facebook Snatchers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 din cate am vazut sunt id nume, nu stiu la ce le-as folosi, adica nu prea ai ce sa faci cu ele, daca erau cu id nume locatie sau oricare alta informatie folositoare atunci erau bune da asa nu prea ai ce sa faci cu ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...