Luceafar Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 (edited) PM cei care doresc. Din cauza multor PM-uri, o sa rog ca la titlu PM sa fie ”mail95”.Despre mail-uri :Mailuri-le sunt deja publice (3 saptamani), varianta bruta este pentru Insert intr-o baza de date (INSERT INTO exemplu 'user','name','hash','detaliu1','detaliu2','etc.').Metoda 1 - social engineering (sau cel putin asa i-as spune. Sa ma corecteze cineva daca gresesc)Se realizeaza un site adult dating, se face insert la useri + hash in baza de date,se foloseste un newsletter template, se trimite mail la toti cu titlul : '%user%, a long time has passed since you logged in to nume-site-adult.com! Why not check now?Sau%user1%, %user2% misses you on nume-site-adult.com !Metoda 2- Spam clasic cu mail-uri.In functie de ce metoda doriti, specificati in titlul PM-ului.Exemple :mail95 - voi trimite doar e-mailurilemail95-hash - voi trimite e-mailurile + hasurile, 10 split files (10 fisiere txt cu userii, 10 cu hash-urile)mail95-details - voi trimite materialul brut, setat pentru INSERT INTOP.S. Multe hash-uri le-am rezolvat deja, la cateva dintre ele se potriveste parola cu cea de pe mail. Din ce am vazut pana acum, victimile nu au fost spamate mai deloc. Edited December 9, 2010 by Luceafar Sunt putin prost, asa. Edit cam la fiecare post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikben Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Ti-am dat PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 ai pm doar adresele de mail le vreau pentru SPAM xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 am si eu nevoie,te rog sa imi trimiti un PM cu ele,daca se poate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...