matrixismyname Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 9 De ce ai venit aici? - Sa invat lucruri noi 11 Ce oferi? - Nu stiu ??? 12 Cu ce te ocupi? - Elev momentan 14 Hobby? - Jocurile video,pc-urile, 15 Sex? - 2-3 pe saptamana 16 Preferi sa scri o pezentare singur sau vrei sa ti se puna intrebari? - Intrebari, n-am inspiratie la prezentari 18 Ce limbaje de programmare sti? - PAWNO (nu prea e cunoscut...doh) 19 Cate linii de cod ai scris in limbajele pe care le cunosti? - ~50k ? 21 Folosesti tool-uri scrise de altii ? De ce? - Da, e mai usor decat sa-ti faci tu altele...si doar d-asta au fost create, sa fie folosite. 22 Ce inseamna ASCII? - Un sistem de codare a caracterelor 29 Cand aprinzi un calculator ce se intampla ? - Se opreste timpul. 30 Se poate sa fi anonim in retea? Cum? daca da Esti sigur? - Proxy, niciodata nu esti sigur. 31 Ce inseamna 127.0.0.1? - Localhost 32 Care e diferenta intre 127.0.0.1 si localhost? - Una e in cifre alta in litere? localhost e un fel de dns pt 127.0.0.1 33 Ce face un DNS? - Atribuie un nume unui ip 34 Ce inseamna reverse? - Invers 37 Ce este un router ? Ce face? -Creeaza un fel de retea intre mai multe calculatoare 38 Router == Swithc? - NU 49 Cate procesoare ai in calculator? - 1...n-am server. 52 Ce este un proxy ? - O masca la un ip 53 Ce este un firewall? - Un paravan de protectie,blocheaza/permite accesul unor aplicatii la internet 58 Ce inseamna multitasking? - Mai multe lucruri deodata 59 Ce inseamna 1337? - LEET 60 Ce se intampla cand faci Ctrl+Alt+Del? Step by step - WinXP - deschide task manageru iar in Win7 te duce intr-un fel de meniu de administrare. 62 Ai auzit de Unix ? - Da 65 Care este passwordul tau ? - Orly? 66 Ai acelasi password ? - No 70 Ce fel de social-network folosesti ? - Facebook,twitter. 71 Ai account facebook? hi5? - DA/DA 72 Citesti carti? - Din pacate ma plictisesc la ele. 73 Asculti muzica? Care? - Toate genurile, exceptand manele si alte feluri de muzica romaneasca care se refera la bani femei smecherie. 76 Cate limbi vorbesti? - Romana+Engleza, 2. 77 Ce este un browser? - Un software ce permite navigarea pe internet, navigare in sens de pagini web. 78 Ce face un browser? - Acceseaza si afiseaza o pagina web. 82 Ce inseamna BIOS? Ce face? - Basic input output sistem ? Un fel de firmware. 88 Ce face un port scanner? - Scaneaza porturile unui ip. 89 Ce inseamna PING? - Este un intrument care verifica daca un ip poate fi accesat sau nu, si care e timpu de raspuns intre cele 2. 95 Iti plac banii? - Cui nu-i plac? 96 Cat de multi bani vrei sa ai ? - Multi, very multi. 97 Ce ai face daca ai avea o gramada de bani ? - Mi-as face o casa cat mai digitala. 98 Haina il face pe om ? - NU 99 Ti-ai schimbat password-ul de default din ROUTER sau MODEM? - Nu toata lumea il schimba?108 Ce marca de adidasi preferi? - Orice, nu conteazaxxx Ce firma preferi la haine? - Ecko ! Intrebarile le puteti gasi aici: http://sprunge.us/jceS?$ Nu am raspuns la toate pt ca la unele nu am stiut raspunsul sau nu am stiut sa explic.Acum sa incerc o mica...prezentare.Salut, sunt Lex/Alex din Craiova, am gasit site-ul acesta demult insa abia acum am inceput sa-l...cercetez mai bine. Am venit aici ca sa invat lucruri noi si ca sa-mi actualizez cunostiintele in materie de hacking/cracking/exploiting/etc. Insa din pacate RST e cam micut in materie de tutoriale/software, insa sper sa va ajut cu asta postand tutoriale de pe alte siteuri [(eventual sa fac si eu, deocamdata sunt cam noob)(si acordand credite bineinteles)]Vreau sa va anunt de la inceput ca nu sunt genul care zice ca "e mare hacker" si ca "sparg hi5-uri si yahoo-uri" ca sa-mi castig painea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razer_krait Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Salut , parca pyth0n3 a pus site-ul ala prima data.PS:Cat ti-a luat sa raspunzi la toate intrebarile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrixismyname Posted December 11, 2010 Author Report Share Posted December 11, 2010 Salut , parca pyth0n3 a pus site-ul ala prima data.PS:Cat ti-a luat sa raspunzi la toate intrebarile?N-am zis ca eu le-am pus. Mi-a luat mult ca faceam multitasking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-E-xPeRiEnCe Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Salut,ai facut munca de cercetas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...