Jump to content

-E-xPeRiEnCe

Active Members
  • Posts

    435
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1730 profile views

-E-xPeRiEnCe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

  1. Am mai vazut ca tine poate zeci, sute. Toti veniti cu aceeasi compunere de 3 pagini in care vreti sa ne atingeti la sufletel cu proictele voastre super-mega-ultra de viitor. Prietene, ia fa-ti tu singurel cu 2,3 amici un site ca si asta. Porneste usor cu niste oameni pe care ii cunosti. Du-ti ideea pana la capat. Daca rezisti mai mult de 3 luni fara sa ai in plan alt "proiect" maret, continua. Daca nu, profita de vara. P.S Voi ar trebui sa va faceti parlamentari. Aveti niste speech-uri sa-mi bag pl..
  2. Care dintre voi a mai primit o solicitare(mail) de la ANSPDCP pentru stergerea unui content ce facea referire directa la o persoana ? In care erau poze, adrese etc.. Cum s-a solutionat pana la urma ?
  3. Krond.org e o firma destul de serioasa. Sunt client la ei de vreo 2 ani. O data pe luna daca mi-au cazut site-urile e mare lucru. Am avut niste probleme cu ei la niste vulnerabilitati printr-un plugin.. scam/phishing. S-au alertat atat de tare ca mi-au inchis tot. In cele din urma am rezolvat.
  4. Si ce se intampla mai departe in cazul asta ?
  5. Da, ma ameninta prin mail-uri ca pune garda pe mine daca nu ii sterg un post. Bine ati revenit !
  6. Sunteti afiliati or smth ?! 1&1 Internet - Home
  7. Recomand cu placere Wordpress. Are foarte multe posibilitati de a moda o tema sau structura platformei dupa bunul plac. Multe plugin-uri si o comunitate care iti sare in ajutor pentru problemele pe care le intampini. In legatura cu securitatea depinde de tine. Depinde sa fii la zi cu toate vulnerabilitatile plugin-urilor si functionalitatilor pe care le folosesti. Drupal vs WordPress: The Epic Debate | Kevin Dees
  8. Mi se rupe de ce spune lumea. Dar ma intereseaza ce spune cineva care e peste nivelul meu.
  9. Te suna si te intreba care e prenumele tau(ziceai al celui care ti-a platit). Te mai intreba prin ce ai platit(Paypal). Posibil sa te intrebe si altceva, nu stiu, pe mine doar atat m-a intrebat. Si asa nu am trimis nici o copie dupa buletin.
  10. Ai grija sa fie si "verificate" ca daca nu iei degeaba. Ca suna aia sa confirmi ca esti respectivu.
  11. Ai de plm. Au sunat astia cat am fost plecat afara ). Am primit si un mail. EDIT: Intrati aici si vorbiti cu cineva de la sales. Va suna si va intreaba care este prenumele vostru si cum ati platit(Paypal). Asta e tot.
×
×
  • Create New...