Jump to content

Parker

Active Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Parker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Laptopul ala la 5 milioane e cel mai ravnit. Cel mai probabil il asteapta toata lumea degeaba. Nu il veti prinde, e doar o iluzie.
  2. Blatul a existat, doar ca cineva l-a mirosit si a facut ceea ce trebuia ca sa nu se intample.
  3. Cred ca a venit momentul in care sa incepem sa ne resemnam.. este?
  4. Hai ma.. serios. E site-ul unui jidan, rasa care este recunoscuta pentru profesionalism si corectitudine. Cata incredere poti avea in site-ul astuia? Atat de prost facut ca si design, si atat de suspect.
  5. Doar domeniul are Pagerank. Asta nu inseamna ca pagina pe care pui tu linkul are si ea pagerank la randul ei. Sansa de a primi PR de la prima pagina catre pagina unde postezi tu linkul, este aproape de 5%. Chestia asta cu postatul pe site-uri cu PR5-10 e mai mult de fatada. Cu siguranta, te ajuta mai mult un link pe un site care are PR7 pe prima pagina decat un site care are PR0. Asta doar pentru ca site-urile cu PR mai mare au si autoritate mai mare.
  6. Parker

    Cautam un ratat

    ^ Nici macar nu ti-au scris nickul corect.
  7. Eu abia acum am observat ca intrarea la conferinta e pe bani. Totusi nu inteleg rostul acestei alegeri, ori e loc de toata lumea interesata, ori e afacere? Nu zic ca pretul cerut ar fi mult. E chiar accesibil, dar nu-i vad rostul. Adica, eu daca vin cheltui peste 150E (motorina, mancare, alte alea) si mai dau inca 20-30$ ca sa intru la conferinta. Foarte tare!
  8. Surf anonymously - Download now and use for free | CyberGhost VPN Te inregistrezi si primesti pe mail un cod. Cu respectivul cod ai o luna de Premium (1gb). Servere din toate tarile europene.
  9. Parker

    filare denea

    Deci din ce am inteles acolo, ca si sistem de aparare poti folosi sticla ondulata si alte chestii asemanatoare prin care virbratia sonora nu poate trece. De asta birourile de smecheri din cladirile mari au sticla mata si ondulata?
×
×
  • Create New...