Jump to content

Parker

Active Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Parker

  1. Laptopul ala la 5 milioane e cel mai ravnit. Cel mai probabil il asteapta toata lumea degeaba. Nu il veti prinde, e doar o iluzie.
  2. Blatul a existat, doar ca cineva l-a mirosit si a facut ceea ce trebuia ca sa nu se intample.
  3. Cred ca a venit momentul in care sa incepem sa ne resemnam.. este?
  4. Hai ma.. serios. E site-ul unui jidan, rasa care este recunoscuta pentru profesionalism si corectitudine. Cata incredere poti avea in site-ul astuia? Atat de prost facut ca si design, si atat de suspect.
  5. Doar domeniul are Pagerank. Asta nu inseamna ca pagina pe care pui tu linkul are si ea pagerank la randul ei. Sansa de a primi PR de la prima pagina catre pagina unde postezi tu linkul, este aproape de 5%. Chestia asta cu postatul pe site-uri cu PR5-10 e mai mult de fatada. Cu siguranta, te ajuta mai mult un link pe un site care are PR7 pe prima pagina decat un site care are PR0. Asta doar pentru ca site-urile cu PR mai mare au si autoritate mai mare.
  6. Parker

    Cautam un ratat

    ^ Nici macar nu ti-au scris nickul corect.
  7. Eu abia acum am observat ca intrarea la conferinta e pe bani. Totusi nu inteleg rostul acestei alegeri, ori e loc de toata lumea interesata, ori e afacere? Nu zic ca pretul cerut ar fi mult. E chiar accesibil, dar nu-i vad rostul. Adica, eu daca vin cheltui peste 150E (motorina, mancare, alte alea) si mai dau inca 20-30$ ca sa intru la conferinta. Foarte tare!
  8. Surf anonymously - Download now and use for free | CyberGhost VPN Te inregistrezi si primesti pe mail un cod. Cu respectivul cod ai o luna de Premium (1gb). Servere din toate tarile europene.
  9. Parker

    filare denea

    Deci din ce am inteles acolo, ca si sistem de aparare poti folosi sticla ondulata si alte chestii asemanatoare prin care virbratia sonora nu poate trece. De asta birourile de smecheri din cladirile mari au sticla mata si ondulata?
  10. Cum sa decada PHP-ul cand mereu faci referire la el. Ai nevoie de el ca sa iti faci config.php care se leaga de baza de date. Ai nevoie de el sa faci custom scripturi. E imposibil sa moara.
  11. S-o fi mutat NASA pe arenatech si o fi vrut sa ne testeze FBI-ul daca mai estem buni ca hackeri romani. Chiar nu v-ati prins?
  12. N-am auzit in viata mea de chestia asta. Cum naiba sa iti dea jumatate? In semn de consolare? Adica daca tipul cu care ai facut tu afaceri a furat banii aia din alte conturi, inseamna ca toti banii erau retrasi de pe toate conturile unde s-au pierdut banii si se restituiau. Plus ca erai considerat si complice. Contul se limiteaza in momentul in care faci tranzactii in valoare de N dolari. Cand nu ai cardul atasat cred ca ai poti sa faci tranzactii in limita la 150$. Tu ai primit o data 100$, dupa care ti-au fost luati, si ai mai primit inapoi de la Paypal inca 50$, deci 150$. O sa ii primesti daca iti faci card si il atasezi, deodata ce banii ii ai acolo.
  13. O sa ajungi la ghiseu si o sa iti spuna cucoana cam asa: ia si completeaza o cerere in care scrii ca ti-a fost arsa aparatura din casa. Ea e obisnuita cu asa ceva pentru ca au zeci de reclamatii de astea. Tu o sa te ambalezi si o sa te enervezi, la care cucoana iti va spune: Domnule, tu chiar crezi ca probleme tale sunt asa de importante? in lume se arunca bombe, copii din africa mor de foame, tu stiai asta domnule? tu te plangi pentru un televizor cand aia saracutii nu au ce manca?
  14. Parker

    Vand iphone 5

    Lasand la o parte toata caterinca: Oare Bruzli il bate pe Vandam?
  15. In primul rand nu pui virgula bine. (sigur din graba) In al II-lea rand, nu stii PHP/HTML/ETC la nivel mediu, ci doar ai vazut cum arata codurile HTML/PHP/ETC si ai impresia ca le stii cat de cat.
  16. Benny: am vazut ca la webmaster tools primesc mesaje ca as avea linkuri invalide sau pe site-uri periculoase. E din cauza linkbuildingului agresiv presupun, din cate ai zis spre final.
  17. Nu inteleg ce e rau in a crede in Dumnezeu si atat? In rest, pula-n sufletul preotilor si a celor ce pretind ca sunt trimisi de Dumnezeu pe pamant.
  18. Isi vinde ML-ul si cu banii din buncarele din Muntii Carpati isi plateste singur datoria. Eu am auzit ca acum cauta sa-l angajeze NASA, FBI si GOOGLE. Inca nu stie ce va alege, cel mai probabil va alege sa munceasca la supermarket la carat paleti.
  19. Pana sa intru in link am crezut ca e vorba de un site serios. Dar inainte sa intru pe site m-am uitat la utilizator si mi-am dat seama ca nu poate fi un site serios!
×
×
  • Create New...