Jump to content

c0unt3rlog1c

Active Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

c0unt3rlog1c last won the day on September 26 2012

c0unt3rlog1c had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

c0unt3rlog1c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

  1. @kandykidd Da, lasa-mi pe PM detalii si adresa de contact.
  2. Nu mai oferi nimic pana nu lamurim cu postul asta ( https://rstcenter.com/forum/56356-anuntati-tepele-aici-3.rst#post400419 ).
  3. Nu mai vinzi nimic pana nu lamurim cu postul asta ( https://rstcenter.com/forum/56356-anuntati-tepele-aici-3.rst#post400419 ).
  4. Pana nu lamurim cu postul asta ( https://rstcenter.com/forum/56356-anuntati-tepele-aici-3.rst#post400419 ) nu mai vinzi nimic. Astept si varianta ta.
  5. @flower-power Pai ce vrei sa iti dam noi, spune-ne ce ai nevoie si o sa iti dam software, de unde sa stim noi ce iti trebuie tie? Unui gradinar poate ii trebuie instrumente sa calculeze cate rosii va face, unui matematician sa calculeze formule complicate, etc.
  6. @kripton: Ce voiai sa ne demonstrezi? Ca ai vazut numele lui real in threadul de bun venit? ON: Bravo, bunicel, insa fa-le si tu mai profesioniste, text nu imagine ca nu e forum de photoshop. Like pentru efort.
  7. Count me in, PM cu detaliile.
  8. Unii dintre voi uitati ca este un privilegiu, nu un drept sa postati aici si sa aveti o baza de date atat de mare de informatii si posibilitati. Puneti-va urmatoarea intrebare, unii din voi: Cu ce am ajutat eu comunitatea pentru a avea dreptul sa imi promovez serviciile prin ea? (nu ma refer la toata lumea, cred ca s-a inteles).
  9. Mai, eu acum nu pot sa zic ca iti scriu exploituri si pentru cel mai recent kernel, sau nu stiu ce sisteme avansate, insa pot creea destul de multe chestii de genul asta, cel mai avansat sunt in Buffer Overflows.
  10. Pot eu crea exploituri in Perl, daca ai nevoie PM cu detaliile.
  11. Iti dau eu pentru 120 PP, pm daca esti interesat. EDIT: Acum vad ca tu vrei LR, am citit eu gresit. Scuze.
  12. Si crezi ca MYSQL-ul tine doar de comenzile de injection?
  13. Cu ce rost? Daca nu invata MySQL pur, degeaba citesc enspemii de tutoriale, nu vor intelege niciodata totul.
  14. @io.kent Si aia ce balarie de forum mai e? Numa h4xx0r1 pe acolo, din ce vad. Eu ti-am zis sa testezi tu, nu sa te iei dupa modelul de turma, si ce zice ala acolo sa crezi si tu.
×
×
  • Create New...