logyc Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Stiu ca mai este un post pus de Slick aici , dar m-am gandit ca ar fi mai usor folosind google chrome si extensia proxy switchy.1. descarca google chrome2. instaleaza proxy switchy3.cauta o lista functionala cu proxiuri pe care le poti folosi ( poti da search pe rst sau gogu, sigur gasesti ceva)Cand iti apare mesajul "ATI ATINS LIMITA DE VIDEOURI GRATUITE PENTRU ASTAZI!"pur si simplu schimbi pe alt proxy. 1 Quote
Raziel8020 Posted December 13, 2010 Report Posted December 13, 2010 Ms logyc!Am incercat cu proxy din SUA, UE si Romania, dar timpul de incarcare e dezamagitor!Daca stii ceva proxy rapide si vrei sa le imparti cu mine iti raman recunoscator! Quote
branzel Posted December 14, 2010 Report Posted December 14, 2010 Proxy au o durata de viata scurta.Nu prea poate sa le imparta cu tine. Quote
logyc Posted December 15, 2010 Author Report Posted December 15, 2010 @branzel are dreptate dar alta metoda mai buna nici eu nu stiu (poate doar sa cumperi vip)incearca sa iei de aici proxy cu toate ca nu are din romania www.proxy-list.org Quote
Vlachs Posted December 15, 2010 Report Posted December 15, 2010 doamne, sunteti atat de prosti incat nu sunteti in stare sa gasiti proxy-uri de romania Quote
logyc Posted December 15, 2010 Author Report Posted December 15, 2010 ce vrei nu toti au auzit de google Quote
reegweed Posted January 25, 2011 Report Posted January 25, 2011 oooohhh perfect eu faceam cu proxifier, dar era mai incomod misto add-on....mersi logyc Quote