yceman Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 bai deci am un televizor orion prin bucatarie.m-am jucat eu pe telecomanda si am sters niste programe. Adica de la 14 sare la 16 ca am sters eu pe 15.Din telecomanda am incercat sa fac orice..toate butoanele la rand. Nimic nu merge. Tind sa cred ca telecomanda nu mai e asa buna.Intrebarea care e: E vreo metoda de master reset a tv`ului ? sau daca il scot din priza o perioada isi revine ?P.S: Am incercat telecomenzi de la alte televizoare si nu au mers. Daca stie cineva alta firma care merge la Orion ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 ai hackuit tv-u...trebuie sa ai prin menu ceva reset ...ce model e?metoda moldovineasca: lasa-l stins catea ore,poate nu memoreaza modificarile alea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 24, 2010 Author Report Share Posted December 24, 2010 ai hackuit tv-u...trebuie sa ai prin menu ceva reset ...ce model e?metoda moldovineasca: lasa-l stins catea ore,poate nu memoreaza modificarile aleanu stiu modelu..e cam vechi..bai pe telecomanda nu prea pot sa fac multe. vad ca la multe butoane nu reactioneaza. si la metoda moldoveneasca...chestia asta e de acum 4 zile. Vreau sa stiu daca il tin scos din priza.. isi va revenii la loc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Pai incearca...nu stiu ce sa spun.Daca incerci sa te duci la 15 direct in telecomanda ce zice?(sa tastezi tu direct 15) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rphic Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 nu stiu modelu..e cam vechi..bai pe telecomanda nu prea pot sa fac multe. vad ca la multe butoane nu reactioneaza. si la metoda moldoveneasca...chestia asta e de acum 4 zile. Vreau sa stiu daca il tin scos din priza.. isi va revenii la loc ?Cauta eventual un manual de utilizare.OFFTOPIC: daca nu gasesti incearca metoda ruseasca :>,scoate-l afara si tinel in frig 2-3 zile ca sa nu se supraicalzeasca componentele.Daca ai noroc poate se si reseteaza de la temperaturile negative . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 ajunsaram in rusia ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 24, 2010 Author Report Share Posted December 24, 2010 @m0rphic ce ar fi sa scot televizoru la frig... si metoda tropicala care e ?@cipry... nu merge nici acea tasta magica care sa selectez direct 15..am incercat toate combinatiile pe telecomanda.. nu toate butoanele merg, am spus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 cumpara/imprumuta una universala/nu te mai uita pe 15/ia-ti antena digitala(iti tre' decat un canal sau AV pe TV) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rphic Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 @yceman_yceman glumeam si eu ,acum de sarbatori alcoholu' asta e o boala grea:-".Chestia cu rusii m-ai zis-o un coleg de facultate cam in felul urmator.Hackerii rusii is atat de buni si priceputi pentru ca ei chiar daca nu au bani de componente pc scumpe scot unitatea afara in frig si ii dau overclocking la maxim.Silly i know Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 24, 2010 Author Report Share Posted December 24, 2010 cumpara/imprumuta una universala/nu te mai uita pe 15/ia-ti antena digitala(iti tre' decat un canal sau AV pe TV)chiar ca...o sa incep sa caut o telecomanda universaladanke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rila_xp Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Stai linistit,nu e din telecomanda.Eu am un Tv LG si am o optiune sa sar canalele.Daca e activata si dai de pe 15 si e setat sa sara postul 16 ,de la 15 automat se duce la 17.Uita-te bine in menu la reglare/cautare/adaugare post nou.Nu stiu sa iti explic pas cu pas pentru orion,daca vrei iti explic cum e la mine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Presupun ca Orion-ul ala are meniu de LG ca asa erau toate pe vremuri.1. Intra pe un canal gol neprogramat. Sa zicem 99.2. Cauta un post tv folosindu-te de meniul de cautare frecvente.3. Ar trebui sa ai optiunea de a da save pe ce canal al televizorului doresti chiar daca tu esti pe 99. Deci setezi canal 15 pentru ca ala lipseste. Probabil ai 2 culori, rosu si verde sau galben si verde. Cand dai save se schimba culoarea numarului de canal.4. Salveaza pe 15 postul respectiv.5. Backup reusit Sper ca am nimerit-o. Nu am mai reglat un tv de ani de zile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted December 24, 2010 Author Report Share Posted December 24, 2010 @neme ...as fi facut asta dar multe butoane de pe telecomanda nu functioneaza. Ca asa as fi bagat pro tv`u pe un canal care e liber si mergeam fara un numar..dar nici asta nu merge. Ma gandeam daca e scos din priza sau cablu tv din spate scos se reseteaza dupa o perioada.O sa incerc cu o telecomanda universala sa vad daca merge. Am incercat adineaurea cu o telecomanda de LG sperand ca merge dar slabe sanse.Multumesc oricum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...