Krisler12™ Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Salut ! Stie careva cum se poate trimite un email folosind ca sender un cont de hotmail ?Am gasit pe net doar asta:Dim MyMailMessage As New MailMessage MyMailMessage.From = New MailAddress(TextBox1.Text) MyMailMessage.To.Add(TextBox1.Text) Dim SMTP As New SmtpClient("smtp.live.com") SMTP.Port = 25 SMTP.EnableSsl = True SMTP.Credentials = New System.Net.NetworkCredential("textbox1.text", "textbox2.text") SMTP.Send(MyMailMessage) // I have no idea how to get a response here... from the live server if it gives me a correct or incorrect response... Using VB.NET to log into Windows Live Mail? - efreedomNumai ca nu stiu ce are ca nu merge... Incercati si voi sa vedeti daca va merge sau nu ca poate mie nu imi merge ca am windows x64 biti si poate de asta.Oricum vad ca iti poti face doua tipuri de adrese user@hotmail.com dar si user@live.com.E una si aceeasi macare de peste sau sunt diferite si folosesc smtp-uri diferite ? (intreb ptr. ca am incercat in loc de smtp.live.com, smtp.hotmail.com si imi arata ceva in legatura cu serverul, asta una la mana, a doua la mana e ca as vrea sa fac un fel de mail sender si vreau sa stiu daca sa il fac ptr. doua chestii diferite sau doar ptr. una singura ptr ca ambele sunt la fel).Multumesc ! Quote
nSnoopy Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 (edited) @1:Adaugi:1 button4 textbox-uri1 Richtextboxtextbox1.text = userul contului hotmail.comtextbox2.text = parola contului hotmail.comtextbox3.text = Subiectultextbox4.text = Mailul celui care primeste mailulrichtextbox1.text = mesajul pe care vrei sa il trimitiIn button1 adaugi asta: System.EventArgs) Handles Button1.Click Dim mail As New MailMessage() Dim SmtpServer As New SmtpClient SmtpServer.Credentials = New Net.NetworkCredential(TextBox1.Text, TextBox2.Text) SmtpServer.Port = 25 SmtpServer.Host = smtp.hotmail.com SmtpServer.EnableSsl = True mail.To.Add(TextBox4.Text) mail.From = New MailAddress(TextBox1.Text) mail.Subject = TextBox3.Text mail.Body = RichTextBox1.Text Try SmtpServer.Send(mail) Catch ex As Exception End Try End Sub Mai sus de "Public class form1" adaugi asta:Imports System.Net.Mail@2 La hotmail este asa:smtp.live.comport: 25 Edited December 25, 2010 by nSnoopy Quote
Krisler12™ Posted December 25, 2010 Author Report Posted December 25, 2010 Tu ai testat si tie iti merge ?Eu am facut exact asta si iaca ce eroare primesc:Asta nu vrea sa spuna ca smtp.hotmail.com nu exista ? Sau ce vrea sa zica ? Quote