Guest demisec Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Deh.Problema e urmatoarea.Old schoolu' nu mai e la moda si acum toti copilasii posteaza comentarii pe nspemii trackere mici ub3r 1337.Problema mea e cu userul http://filelist.ro/userdetails.php?id=448173 de pe filelist.Cred ca de vreo 3 zile toate torrentele contin acelasi comentariu al lui si nu, nu este un soft automat care le-ar posta. Dupa cum credeati si banuiati, moderatorii nu-i fac nimic.Asa ca..let's spam the bastars inbox.Nu-l injurati.E de ajuns sa-i spuneti ceva fara sens. Quote
oauzor Posted December 28, 2010 Report Posted December 28, 2010 Cred ca face "freeze" serveru FL cand acceseaza cineva profilu lu asta=)) . App, e fata? Daca da, ma ofer eu sa ii umplu "inboxu"Ce crezi ca rezolvi daca ii trimitem nspe mii de mesaje? Din contra, o sa se simta si mai important ^^ Quote
afreesfreeman Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 Nu are voie sa-i multumeasca uploaderului?De unde stii ca nu a descarcat fiecare material la care a comentat?Cat timp din staff-ul filelist, nu au nimic impotriva cu acest user, inseamna ca totul e in regula. Quote