Guest demisec Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Deh.Problema e urmatoarea.Old schoolu' nu mai e la moda si acum toti copilasii posteaza comentarii pe nspemii trackere mici ub3r 1337.Problema mea e cu userul http://filelist.ro/userdetails.php?id=448173 de pe filelist.Cred ca de vreo 3 zile toate torrentele contin acelasi comentariu al lui si nu, nu este un soft automat care le-ar posta. Dupa cum credeati si banuiati, moderatorii nu-i fac nimic.Asa ca..let's spam the bastars inbox.Nu-l injurati.E de ajuns sa-i spuneti ceva fara sens. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oauzor Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Cred ca face "freeze" serveru FL cand acceseaza cineva profilu lu asta=)) . App, e fata? Daca da, ma ofer eu sa ii umplu "inboxu"Ce crezi ca rezolvi daca ii trimitem nspe mii de mesaje? Din contra, o sa se simta si mai important ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afreesfreeman Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Nu are voie sa-i multumeasca uploaderului?De unde stii ca nu a descarcat fiecare material la care a comentat?Cat timp din staff-ul filelist, nu au nimic impotriva cu acest user, inseamna ca totul e in regula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...