Jump to content

afreesfreeman

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About afreesfreeman

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. afreesfreeman

  Ardamax Keylogger 4.3.4 + Keygen

  Va ca nu se mai poate seta , pentru a trimite logurile in mail. Am incercat cu gmail, si da eraoare cand fac acel test: ''Failed to send test message. Invalid user name or password '' , desi datele sunt completate corect. Cineva vreo idee pentru a primi logurile in mail? //multumesc
 2. My Dear Friend

  i love ur profile,

  am miss joyce

  please contact me

  here in my private

  email ok

  (joyceceline1@ymail.com)

  i will be waiting miss

  joyce .===============joyceceline1@ymail.com

  000000000______0000000000______000000000000

  _______*süß*süß*________*süß*süß*______

  _____*süß*___*süß*____*süß*___*süß*____

  ___*süß*______*süß*_*süß*_______*süß*__

  __*süß*__________*süß*__________*süß*__

  __*süß*________________________*süß*___

  ___*süß*______________________*süß*___

  ____*süß*____________________*süß*____

  ______*süß*________________*süß*_______

  ________*süß*____________*süß*________

  __________*süß*________*süß*__________

  ____________*süß*____*süß*____________

  ______________*süß**süß*______________

  ________________*süß*_________________

 3. afreesfreeman

  [VAND] Invitatii filelist 0.5€

  Nu cred Ai putea preciza 2-3 useri care au cumparat de la tine? Dar nu din aia cu o vechime aici de o luna, poate ti-ai facut mai multe conturi, si te lauzi singur, si cu +5 posturi pe forum Ca sa faci cele doua printuri postate mai sus, nu cred ca ti-ar lua mai mult de 2-3 min in paint.
 4. afreesfreeman

  [Vand] Conturi Filelist

  Puisor, te-a lovit foamea? Ai auzit de Recovery email? Userul respectiv isi poate recupera contul in orice moment. PS. Vezi ca ai incalcat regulamentul celor de pe FL.
 5. dar ce ai patit omule? suferi? ti-a picat cumva serverul de metin? si tu esti cu e-penisul mare, cand vine vorba de tastatura. ''Ce usor e sa jignesti, e usor e sa faci rau, ce greu e sa faci bine''
 6. afreesfreeman

  trackerele mari din ro

  De unde stii ca se inchid trackerele? Unde ai citit asta?Eu inclin sa cred ca nu ai dormit bine, sau poate ai postat aici, numai pentru +1 post. Dar prin ceea ce ai butonat induci lumea-n eroare, si asta nu e bine. Nu e adevarat. Nu se inchid trackerele. In cazul filelist.ro, sufera un atac ddos, si o sa revina cat de curand posibil. Niste persoane lihnite de foame dar cu e-penisul mare se joaca NON PROFIT cu butoanele, mai exact ddos. De maine (6 ianuarie) o sa vezi si materiale xxx pe tracker.
 7. afreesfreeman

  Filelist and shits...

  Nu are voie sa-i multumeasca uploaderului? De unde stii ca nu a descarcat fiecare material la care a comentat? Cat timp din staff-ul filelist, nu au nimic impotriva cu acest user, inseamna ca totul e in regula.
 8. afreesfreeman

  Xplor Torrents - Free Sign Up

  Uraaaaaa, iti promovezi acel tracker de **** aici . i-auzi si pe ala ''da , mie imi place ... putini seederi dar e bun'' tu vezi ma ce tastezi? PS. Putem deschide topic pentru fiecare tracker din Romania?
 9. afreesfreeman

  Saw 7

  Saw 7 2010 R5 CAM AUDIO XViD-LKRG asta e cea mai buna varianta care a aparut pana acum. ceea ce vedeti voi, adica DvdRip..etc, sunt fake-uri.
 10. afreesfreeman

  Filelist :-s

  Da, intr-adevar e vorba de un atac ddos @cosminn93 ''Care e sccopu`? Sincer nu il vad...nu mai poti sa iei un film hd-ro o appz ninica ca sa gasit un idiot sa il pice ! Coae daca erai un "$m3ch3r" pica frate trackere le astea'' Scopul e simplu, si anume de a arunca cu rahat intr-un site, pentru a face rau. Daca aceasta persoana ar avea ceva in cerebel nu s-ar amprenta la picat trackere. Sunt si alte lucruri folositoare pe care le poti face cu tastatura si pe deasupra ''mai mananci si o paine'' @Marian Nu e vorba de nici un santaj, niciodata nu a fost vorba de asa ceva. Persoana la care tu te referi, a cerut intr-adevar emailuri unor persoane din staff, si prin urmare a primit disable. A plans in adevaratul sens al cuvantului pe mai multe forumuri, si intr-un final a primit din nou enable. Acel user nu are cum sa santajeze, crede-ma, nu stie sa lege doua cuvinte in limba romana. @xplosive ''nush daca ai avut tangente cu god dupa fl, ca iti schimbai parerea instant despre ei '' Sa nu imi zici ca tu ai avut tangente cu God. Ce fel de tangente? Cu ce te-a suparat/dezamagit/jignit? @mtcn Nu e vorba de ''hackeri'', e vorba de una sau mai multe persoane care chiar au habar de ''ddos'' @Dokil ''Administratorii nu pot da emailurile... '' Acces la emailuri au si moderatorii.
×