Metal_man Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Salut, numele meu e Florin vreau sa stiu daca ma puteti ajuta cu niste chestii:am un telefon samsung omnia i900 am reusit sa ma conectez la un router din scoala cu telefonu si eram curios daca stie careva vreo modalitate in care sa intru si in calculator prin telefon.Cealanta chestie ce carti trebuie sa citesc ca sa incep sa invat cate ceva despre un site (de exemplu sa pot face ce a facut un user cu situ vplay) Quote
Oust Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Bine ai venit, Metal .Nu cred ca exista o aplicatie asa complexa pentru a controla un pc cu un telefon.Am auzit de niste aplicatii in genul asta, dar necesitau symbian s-au chiar android. Nu stiu , poate exista si ceva pentru java, dar sa nu te astepti ca o sa iti apara desktopul in fata si folosesti joystickul ca cursor.In legatura cu construirea unui site gen vplay.ro , trebuie sa o iei de la inceput cu tutorialele, html,css,php,js,mysql . Quote
Bebee Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Bine ai venit, Metal .Nu cred ca exista o aplicatie asa complexa pentru a controla un pc cu un telefon.Am auzit de niste aplicatii in genul asta, dar necesitau symbian s-au chiar android. Nu stiu , poate exista si ceva pentru java, dar sa nu te astepti ca o sa iti apara desktopul in fata si folosesti joystickul ca cursor.In legatura cu construirea unui site gen vplay.ro , trebuie sa o iei de la inceput cu tutorialele, html,css,php,js,mysql .Sau sa copiezi un script dupa scriptmafia.org si sa il modifici, exact cum ai facut ei. Quote
prodil89 Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Ia-ti un iphone/ipod touch instaleaza metasploit,nmap,ruby...blablaba (sunt o gramada de tooluri care merg pe iphone)Si have fun.Am incercat si eu...\m/ Quote