Dokil Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 (edited) Edited: Sa ii multumim lui michael zuckerberg (cel mai bogat om sub 30 de ani din lume:|) pentru ca ne ajuta sa aflam prin 2 clickuri tot ce vrem despre o persoana. Inca un + pentru ca ma ajutat sa imi gasesc profesorii care ii urasc din tot sufletul si sa le bag pula in gura .// Imagine scoasa. Edited January 3, 2011 by Dokil Quote
Guest vini4p Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Sa fie Synthesis aka Drago? Gaftoneanu ? Drago? Gaftoneanu | În om este un ?ir nesfâr?it de oameni Quote
Nytro Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Am scos imaginea. Probabil multi membri au Facebook-uri si foarte probabil nu sunt greu de gasit. Si eu am, si am poze cu mine beat si alte prostii. Sa pastram o oarecare confidentialitate. Quote
wvw Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Iar solu?ia este simpl?: un da?i add oricui. Quote
TheParadox Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Am scos imaginea. Probabil multi membri au Facebook-uri si foarte probabil nu sunt greu de gasit. Si eu am, si am poze cu mine beat si alte prostii. Sa pastram o oarecare confidentialitate.care e numele tau pe facebook sa iti dau un mare LIKE Quote