Ancient Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Deci asta e Blogu` nu ma prea ocup de el ca nu am timp,mi-am facut blog pt. ca mi-e lene sa-mi fac site! Quote
Ancient Posted January 3, 2011 Author Report Posted January 3, 2011 (edited) Edited January 3, 2011 by Ancient Quote
wvw Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Credeam c?-i despre muzicieni din antichitatea hip-hop-ului. Meh Quote
BigT Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 wvw ^ ar fi fost interesant.Asa din astea sunt destule, plus ca mai pe toate blogurile se adauga ultimele melodii rap aparute. Cel putin astea mai cunoscute gen B.U.G, parazitii, guess who, etc. Nu o sa fie o lovitura, cred ca si tu sti asta Ancient dar daca tie iti place e ok. Quote
Guest demisec Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 si ne dai linkuri de download..ce respect pentru ai mai mari..mori. Quote
Ancient Posted March 12, 2011 Author Report Posted March 12, 2011 @demisec...tin sa te anunt ca eu n-am upl nici macar o piesa din alea,ba mai mult le-am luat de pe SSS sau hhk...oricum,iti zic si tie asa sa nu ramai prost...video-urile sunt pentru promovare si cativa artisti de pe blog m-au rugat chiar ei sa postez....ii spune publicitate,dar na...nu e ca mi se rupe mie de ce spui tu sau ceva de genu...pana la urma e un cacat de blog de care eu nu ma ocup,si daca nu-ti place,problema ta...eu dorm linistit noaptea oricum....deci,n-are rost sa-ti bati capu..eu nu o fac...si pt. faza cu mori...n-ai decat sa mori tu:-J Quote