Jump to content

BigT

Active Members
  • Posts

    761
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BigT

  1. Bate la ochi sa-l dai jos. Daca tot e nevinovat cel pentru care lucrezi sa o dovedeasca si va castiga mai multi sustinatori.
  2. BigT

    Yellow :]

    Bine ai venit! Cica un comentariu la filmulet: "the virginity is strong in this one?".
  3. Vreau sa cumpar in jur de 50-100 de like-uri pentru o pagina de Facebook. Ma intereseaza: *Obligatoriu toate like-uri sa vina de pe conturi de Romania *Fara boti, vreau doar persoane reale. *Vreau sa fie livrate in cateva zile. Platesc prin Paypal. Jumatate in avans, dupa livrarea like-urilor cealalta jumatate. Astept oferte.
  4. Am o intrebare si/sau o idee care suna asa: caut un joc de strategie (gen war&economics problems, cum ar fi Command & Conquer, World in conflict, etc.) care sa se axeze in primul rand pe multiplayer. Exista asa ceva? Ce vreau sa spun prin multiplayer... stiu ca si jocurile pe care le-am dat ca exemplu au optiune de mp, insa eu caut ceva gen Grepolis insa cu un joc activ(temporal, dpdv al gameplay-ului) si mai dezvoltat, mai complex. Altfel spus, sunt in cautarea unui joc gen Command & Conquer (deci nu browser game) care sa poata fi jucat cu jucatori din intreaga lume intr-un mod continuu, deci eu sa am sa spunem un teritoriu al meu (o tara) pe care o dezvolt dpdv economic, militar, etc alaturi de alti jucatori cu alte teritorii (tari). Din ce am cautat nu exista asa ceva, si tot ce seamana cu ce am descris eu se poate juca in foarte putini jucatori si nu exista continuitate, deci as putea zice ca se pot juca doar partide, nu este o lume in dezvoltare asa cum vreau eu. Am spus la inceput ca ar putea fi o idee. Cat de ambitioasa vi se pare in perspectiva dezvoltarea unui joc de natura acestuia si cam ce resurse si cunostinte sunt necesare? Pun intrebarea asta de dragul curiozitatii, imi dau seama ca este o treaba foarte greu realizabila daca nu imposibil cu posibilitatiile pe care le are un om obisnuit.
  5. "Syria, A massacre and randomly shelling by Assad's forces on Al-Rastan city in Homs .. Mar 4, 2012" Google the title god dammit! Da, da... lumea e un loc crud, live with it.
  6. BigT

    Cleverbot

    Nu stiam ca raspunde si in romana, e foarte funny.
  7. Vreau si eu una daca se poate.
  8. Mersi de post, am pus numarul pe blacklist.
  9. Si eu cautam zilele astea ceva similar la un dslr de la Canon, si ma tot intrebam daca sa astept sau sa il cumpar. Ideea este in felu' urmator, tu vrei oricum iPhone 5, fie ca astepti fie ca iti cumperi acum 4 si apoi il vinzi. Parerea mea, posibil sa gresesc, e ca pretul la 4 o sa scada destul de rau cand apare 5 si nu faci o mare afacere. Pana la urma conteaza de tine daca ai rabdare, eu zic sa astepti 5-ul ca nu iti conditioneaza telefonul existenta. Apropo, cum a zis si cineva mai sus, Galaxy S II? Eu am avut iPhone 4 luat de la Vdf cu ab. si dupa ce a inceput sa ceara la service din 2 in 2 luni m-am mutat la Samsung, care este o afacere mult mai buna. Intre noi fie vorba, eu astept S III.
  10. Imi tot zice updating si gaseste captcha foarte greu... cred ca daca se pot scoate bani din asta e prin referrali, in niciun caz prin munca corecta ca nu-ti ajunge nici de ciunga, si nu orbit... din aia ieftina. Apropo, din cate stiu eu exista ceva software care rezolva captcha automat, nu se poate folosi aici?
  11. daatdraqq are dreptate nu o sa gasesti pe nimeni care sa-ti dea din painea lui. Oricum insa, ceea ce am postat mai sus e o metoda de a face un lucru care iti place, fiind posibil sa fi si rasplatit daca esti bun si prinzi la public. As reformula, nu e o metoda de facut bani e o metoda de satisfactie ulterioara in urma efortului depus. Sunt multi tineri romani care au talent dar care nu au fost motivati corespunzator sa continue sa faca filme, vlog-uri, seriale de animatie(etc!) tocmai din cauza politicilor restrictive ale gigantiilor gen Youtube.
  12. Nu am un tutorial sau asa ceva, in sensul ca nu este o metoda sigura de venit insa daca aveti filmulete fara materiale cu copyright care sunt populare pe Youtube puteti face bani din ele. Am descoperit un filmulet pe Youtube, care pare a fi destul de recent, care arata cum sa inchei un parteneriat indirect cu Youtube-ul, deci printr-un intermediar. Din aceasta cauza, se poate realiza si din Romania, de exemplu. Se pare ca trebuie sa ai totusi un numar consistent si constant de vizualizari, minimul este de 700 pe zi si cum am spus si mai sus continutul 100% original e obligatoriu. Din ce am citit, la 500 de vizualizari/zi asta ar insemna 1-3 dolari pe zi, insa nu pun mana in foc pentru asta. Pasii care trebuie urmati si alte informatii gasiti in filmuletul de mai jos, nu l-am facut eu pur si simplu l-am gasit si mi s-a parut de interes si pentru altii. Sper sa va fie de folos si sa apara mai multi romani cu talent, acum ca pot fi si rasplatiti! Cum sa devii partener youtube in Romania (100%) (Retea de parteneriat) - YouTube
  13. S-a dovedit stiintific ca folosim mare parte din creier, daca vroiai sa spui contrariul mai sus.
  14. Nu stiu ce sa zic. Si eu jucam pe b-win la ruleta pe culori si foloseam tot asa ceva similar. Castigam la un moment dat dar sansele mele de 300%100 nu au tinut cont de asta si am inceput sa pierd. Cand am incercat sa-mi scot banii, imi cereau buletin, nu stiu ce facturi... Am pierdut vreo 50 de euro sau asa ceva...
  15. Auzi braking news, zici ca suntem pe Antena 3. Tineti minte 3 cuvinte, Basescu ramane presedinte.
  16. Parlamentul european este cel care aproba sau dezaproba in urma consultarilor publice, in cadrul carora se va sublinia ca peste 2 milioane de oameni au semnat petitia de mai sus. It can't do any bad...
  17. Foarte bine explicat, ne aminteste inca o data ca ce ne asteapta nu e prea frumos si ca doar noi putem sa schimbam ceva.
  18. Bai da multe mai scot astia, vin asa pe banda rulanta. Ce sa facem... o sa facem rost de programe/jocuri/filme la coltul strazii.
  19. Eu nu pot accesa thepiratebay.org, presupun ca e jos. Oricum, vazusem zilele trecute un comunicat pe tpb in care spuneau ca desi au fost condamnati nu vor face nicio zi de inchisoare pentru ca nu mai locuiesc in Suedia. Presupun ca despre asta este vorba. BTW, if any1 knows, de pe ce alte domenii se mai poate accesa tpb?
  20. Astia care pun filme din astea pe Youtube sunt niste indivizi care cauta sa faca view-uri. Parerea mea, care este posibil sa fie gresita, e ca succesul major al celor ce au inceput curentului asta cu Anony.mous consta in faptul ca au trezit instinctul revolutionar in fiecare din noi. Eu personal, m-am pisat pe el de protest cand au iesit sa-l dea jos pe Basescu si tot guvernu', dar in momentul in care o sa mi se limiteze libertatea prin legi abuzive ca cele pe care ACTA le are la baza voi fi mai mult decat bucuros sa fiu arestat in timp ce urlu pentru libertate decat sa fiu arestat in pat in timp ce ma uit la un episod tras de pe tpb din Two and a half men...
  21. Pacat, dar mai devreme sau mai tarziu asta se intampla daca iti folosesti cunostintele in scopuri nasoale. Apropo, asta e un reminder pentru toti "hackerii" astia badass care se ocupa cu flood-ul de servere CS si havij.
  22. Userii ar trebui sa contribuie din proprie initiativa nu impinsi de la spate de vreun posibil beneficiu ulterior. Oricum, sunt de parere ca daca vor fi post-uri interesante asa cum le numeste tu, vor veni tot de la userii care posteaza oricum cand au ocazia. Sigur ar fi frumos sa poata fi rasplatiti, dar ca si cei de mai sus ma tem de excesul de post-uri facute numai pentru smecheria asta si, in urma lor, multe discutii interminabile de ce cineva e apreciat si rasplatit si altul nu este. En conclusion, merita incercat. Dar nu e garantat un hit. Noroc!
  23. Nu Anonymou.s trebuie sa-i rezolve, noi trebuie sa-i rezolvam. Anonymou.s formeaza idei si mentalitati dar ca in orice revolutie oamenii dau jos guverne, nu grupurile restranse.
×
×
  • Create New...