Jump to content
Guest Praetorian

E oficial! Englezii, spaniolii si italienii, mai analfabeti decat romanii

Recommended Posts

Guest Praetorian

Un nou clasament situeaza Marea Britanie in urma Bulgariei si chiar a Romaniei in ceea ce priveste numarul somerilor si al analfabetilor.

Dintre cele 27 de state membre UE, Marea Britanie, Franta, Germania, Belgia, Olanda si Irlanda inregistreaza o crestere alarmanta a numarului de tineri someri si fara studii.

In Marea Britanie peste 1,5 milionae de persoane nu au lucrat nici macar o singura zi din viata lor, bazandu-si existenta pe indulgenta sistemului de asigurari sociale.

Statisticile arata ca in tarile dezvoltate ale U.E numarul tinerilor cu varste intre 20 si 24 de ani, someri si fara educatie este invers proportional cu valoarea indicelui economic.

Pe ultimele locuri se situeaza Portugalia, Spania, Italia si Malta.

Romania a reusit se pare sa inregistreze o scadere a numarului de someri si persoane fara studii de la 22,5% in 2003 la 15,9% in 2008.

clasament-93.jpg

Link to comment
Share on other sites

Asta este relativ irelevant.La ei, unul care stie o meserie, de ex. sa aiba grija de albine, nu este interesat de fizica cuantica, iar un doctor nu trebuie sa-si zugraveasca singur apartamentul, ca nu are bani sa angajeze un zugrav, iar ala poate ce e incompetent, si strica si materialele, lavabila si gletul, iar doctori de genu Ciomu` sunt exclusi, insa spiritul civic, este mult mai dezvoltat, iar incompetentii sunt trasi la raspundere.La noi toti nenorocitii, s-au facut politicieni, si se pisa pe popor` care este apatic, pe care-l doare in spate ca o duce rau, strange din dinti si moare.(privit datele publicate de statistica)

Morala? Poti fii om adevarat, fara sa stii sa citesti, daca esti cioban, sau poti fi o javra ordinara, ce nu vrei sa iesi afara, sa ai multe facultati, daca esti politician.

Bineinteles ca este de preferat ca oamenii sa stie cat mai multe, sa fie cat mai educati, iar unor profesori universitari nu le este rusine daca fac curat in jurul tomberonului, unde au aruncat gunoaiele niste retardati afumati cu etnobotanice, care asculta manele la maxim cu telefonu`.Asta nu exclude ca profu sa fumeze si el iarba, dar stie sa respecte, si sa se comporte civilizat."Etica", "Morala", s.a.m.d. sunt cuvinte straine pentru multi.

Uitati aici exemplu de democratie:

Islanda: 25 de cetateni obisnuiti vor scrie Noua Constitutie

Edited by firewind
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...