Jump to content

selected

Active Members
  • Posts

    581
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Almost pro advertiser ^^
  • Location
    127.0.0.1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

selected's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Jenantule ti-ai adus gasca de pup-in-ass ? Inchide dracu topicu.
  2. Vezi poate n-ai iesit de la tine din com. Flamanzi si nu stii treaba.
  3. Vorbesti ca sa te afli in treaba ? Vezi ca esti smar2 de dupa monitor, nici nu ma gandesc ca esti vre-un pizdos 2 pe 2 care nu incape pe usa. Daca esti asa bazat mergi in Napoli, ca-i mai aproape si faci un topic cu impresiile de acolo. Nu conteaza pe ce loc e in lume la criminalitate sau cacat, eu vroiam niste sfaturi sa vad ce ar face altii.
  4. selected

    Masina

    cat ai dat pe el ?
  5. Nu ma refer la asta. De cand s-a inventat fuga is cel mai tare la bataie. Ideea e ca daca ma trezesc fara bani, acte sau etc ? O sa am un telefon cu roaming.
  6. Trebuie sa plec cu cineva in vacanta la niste cunostinte de ale persoanei acolo. Locatia: Sicilia Ce sfaturi imi dati in caz de chestii nasoale ?
  7. selected

    Masina

    I-ati un motor de 6.0 ai sa platesti impozit de o sa te caci pe tine. Cea mai buna varianta e 1.6 pe urma 1.9 tdi. Vorbesc dpdv al raportului consum/performanta. PS: Dieselurile is mai costisitoare. (vezi pretu la motorina si piese in plus: turbina filtre etc)
  8. Ziceti-mi un soft cu care as putea face linkuri de tip social bookmark. Nulled daca este sau platit (mai ieftin). Am o lista cu siteuri de bookmark de alea care mai accepta spammy stuff.
  9. @x6IT32: nu este marketing la ID @crs12decoder: tocmai asta vroiam sa vad ce m-ar ajuta mai tare? @Mandrake1942: medicina veterinara nu inseamna neaparat sa bagi mana in cur la vaca cat despre materia de la marketing nu stiu ce sa zic chestii de genul asta vreau sa le aflu
  10. selected

    Redirect URL

    Redirect din .httaccess
  11. Da stiu da ma gandeam la ceva mai practic care iti ofera ceva mai concret la marketing ajungi de la director de pr/marketing/etc. la vanzator din poarta in poarta Ma intereseaza marketingu pentru ca is in treaba asta cu Internet Marketing si stiu ca ies bani frumosi de aici
  12. Am o noua dilema Marketing sau medicina veterinara ? la UAIC respectiv la Universitatea Agronomic? „Ion Ionescu de la Brad“ Ia?i ( nu am auzit de ea pana acum ) As vrea ceva practic si ma gandesc ca marketingul nu iti ofera alternative chiar asa consistente.
  13. Deja e 2-0 . Rog un moderator sa adauge un pool threadului. Mersi pentru pareri !
  14. Vreau sa aleg una din ele (ambele la UAIC la Iasi). Stiu ca is doua domenii diferite, dar tangente am oarecum in ambele directii. Am luat o medie nesperat de mare la bac: 9.28 si ma gandesc ca mi-au crescut sansele. Voi ce parere aveti ?
×
×
  • Create New...