rampart Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Pot sa zic ca stiu wordpress foarte bine, dar in situatia de fata, sunt total confuz, nici macar nu stiu exact dupa ce sa caut, module, ca sa pun cap la cap ce vreau sa fac.Ce vreau sa fac:Pe o pagina din template, vreau sa scuip TOATE titlurile cu LINKURI dintr-o SINGURA categorie, aia e dupa ID, easy peasy, e light asta, dar ce mai imi trebuie este ca, DACA, acea categorie are subcategorii, sa imi afiseze Subcategoria respectiva ca si nume iar on mouse over sa iasa un dropdown sau orice care sa imi afiseze POSTURILE din subcategoria respectiva.Sunt BLOCAT! Total! La MAXIIM!! Nu prea am gasit pluginuri sa ma ajute in treaba asta, doar de alea care ori fac dropdown la subcategorii, ori imi afiseaza posturile si trece peste subcategorii, iar cele de subcategorii, baga doar numele subcategoriei, nu si ce contine.Ideea e ca eu vreau sa coboare doar 1 tier in jos, adica sa vad doar ce in prima subcategorie, nu si mai adanc, fiindca nu ma intereseaza.Any ideas? Ma gandeam sa pun asta la cereri, dar fiind aici coltul web-duzilor, am zis sa postez aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 treci pe ucoz...am vaz ca au niste designuri...eu am bagat un flash si nu mai am reclame iti dau siteu pe privat...m-am lasat de el din 2009 cred:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rampart Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Ideea e ca fac codingul la tema grounds up, nu folosesc sitebuildere, codul e o monstruozitate de tristeturi adunate aiurea, ca sa fiu foarte plastic in exprimare, in wordpress, chiar imi fac eu toata tema in functie de desingul care il fac, si o tema nu depaseste 200kb, cel mult!, cu poze cu tot, js light de tot fara fengshui uri prea mari, la final dau pack la tot js ul sa fie mai mic, imi place sa lucrez super optimizat ca sa se miste pagina bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...