Jump to content
Guest Praetorian

Selling my legit Paypal account for LR

Recommended Posts

Posted

am avut si eu un cont de paypal cu un nume pus aiurea si am avut probleme sa adaug card-ul, am reusit abia dupa multe email-uri si convorbiri cu o idioata de la asistenta, eram trimis de la unu la altu, mi-a luat vreo 2 saptamani sa fac asta

Guest Praetorian
Posted

Stiu, trebuie sa le trimiti o poza cu cardul de exemplu (sau buletin, permis, pasaport, etc), unde e numarul card-ului + numele tau. Se rezolva in orice caz. Eu deja am pe alt cont inregistrat card-ul meu, si nu mai are rost sa imi mai fac altul.

Guest Praetorian
Posted

Mai am inca un cont de pp cu 150$ unverified [transferati de pe contul de mai sus].

Adica in total 1023$.

Daca vrea ala, ii le dau pe amandoua pt 1000$ LR.

Guest Praetorian
Posted
Stiu pe cineva care vinde pachete, cont paypal+card-u atasat,

* Account Type: Premier

* Status: Verified

Card-ul atasat la alegere, visa sau mastercard.

Cine e interesat, PM me.

Daca sunt furate / hacked, te pisi pe ele.

Posted

Am si eu un cont verificat (cu limita anuala 2500, zilnic 500), card activ introdus pe cont, nu am bani pe cont (2€), dar pe langa cont ofer cumparatorului si cardul fizic aferent contului (trimit prin curier).Istoric tranzactie 250 $ pe contul pp.Nu este un cont nou, are ceva vechime.Nu este furat, este contul meu personal.Cam cat a-s putea sa imi iau pe el LR? Sincer daca valoreaza ceva....

Guest Praetorian
Posted
Deci contu ala e nefolositor , ai ajuns la limita si cum nu e un nume n-ai cum sa adaugi card sa scoti limita...si te pisi pe ei bani.

Baiete tu esti prost. Limita aia e acolo, pentru ca la un cont unverified, ai voie sa transferi maxim 150$ (asta daca ii ai). Eu i-am transferat pe acestia intr-un alt cont de PP sa verific un lucru, si cam atat. Acum daca tu vrei sa il verifici e simplu: iti atasezi card-ul tau pe el. Apoi va trebui sa schimbi Last Name & First Name, care se poate modifica de asemenea, dar va trebui sa faci o poza card-ului tau care l-ai adaugat la cont si sa o trimiti, dupa care ei il vor modifica, pentru ca au 'dovada'.