speedhack Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 Dau invitatii TheFiles cine vrea sa imi dea pm. Quote
Vlachs Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 nu sta nimeni pe trackerul tau si te las sa ghicesti motivulps:ca sa te ajut cu promovarea lui daca mai postezi odata un mesaj ce tine de el iti dau ban permanent Quote
speedhack Posted January 7, 2011 Author Report Posted January 7, 2011 Nu e trackerul meu eu doar vreau sa dau invitatii si tu vrei sa imi dai ban ?... daca vrei inchide topicu ca pe mine nu ma ajuta cu nimic ca dau invitatii...eu doar vreau sa ajut dar nu se poate... Quote
Vlachs Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 pai pe rst si isr au fost create mai multe topic-urile cu invitatii pentru trackerul asta, macar faceti un singur topic nu 100 Quote
speedhack Posted January 8, 2011 Author Report Posted January 8, 2011 tiam dat pmTrimis.The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters. Quote
Dokil Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 Asta e copie iplay sau mi se pare doar ? Quote