Da_Boss Posted September 28, 2006 Report Posted September 28, 2006 Salut!Am nicku asta Da_Boss .. dar eu ma semnez de obicei cu Cuculetzu.Pe site aici sunt de cateva luni ... dar .. stiti voi .. am fost la tzara ..si acuma ca a inceput scoala .. m`am tras iar pe site.Cunostinte: 3dsmax, Photoshop, C/C++, si ce tine de grafica .. daca vreti voi va fac si caricaturile .. stiti .. sa punem una asa .. intr`un topic cu tot grupu .. hai ca imi place siteulSper sa ma primiti printre voi macar sa mai radem impreuna PS: imi place sa glumesc ... dar mai fac si glume proaste cate odata .. asa ca nu va suparati pls. Quote
SpLo1T Posted September 28, 2006 Report Posted September 28, 2006 Da_Boss wrote: Sper sa ma primiti printre voi macar sa mai radem impreunabine ai venit Da_Boss , esti bine primit & spor la cat mai multe post-uri da` d calitate Quote
Da_Boss Posted September 28, 2006 Author Report Posted September 28, 2006 Asa sa ma binecuvanteze GOD-u .. sa am parte de ce e mai bun .. (egoist nu?)Pai .. asa ca fiecare .. am spart si eu ... la inceput forumuri .. apoi .. site-uri .. sisteme .. alea alea .. dar prin metode mai vechi .. acuma is altele mai noi (asta pentru ca eu am fost toata vacanta la tzara si nu am mai activat pe site) Quote
eddie47 Posted September 29, 2006 Report Posted September 29, 2006 Imi place descrierea, bine ca esti sincer! Nu uita sa fii activ pe-aci Numa' bine Quote
Da_Boss Posted September 29, 2006 Author Report Posted September 29, 2006 Am sa fac tot posibilul Quote